Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2015' 'Μάρτιος'

DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».
 
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από μηχανικούς της DrayTek Corp, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων των κεντρικών εγκαταστάσεων της LEXIS στον Γέρακα Αττικής.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εμπορικές παρουσιάσεις που αφορούσαν στην γκάμα των προϊόντων DrayTek, τα νέα προϊόντα και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, καθώς και ενδεικτικές εφαρμογές που υποστηρίζονται από προϊόντα της DrayTek σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Σε τεχνικό επίπεδο, με Hands on training σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek παρουσιάστηκαν εφαρμογές και σενάρια λύσεων που υποστηρίζουν τα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση σε LAN/WAN, VPN & CVM, Centralized Management & Firewall και Aps Management.
 
Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με την ομάδα των τεχνικών της LEXIS και της DrayTek θέματα και απορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις λύσεις της DrayTek.
 
H διεξαγωγή του σεμιναρίου έγινε στην Αγγλική γλώσσα. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, το υλικό όλων των παρουσιάσεων και αναμνηστικά δώρα.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.