Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Στη LEXIS δίνουμε μεγάλη σημασία στην ολοκληρωμένη και άμεση τεχνική υποστήριξη εκτός από την Αθήνα και σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα, διαθέτοντας υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την εξυπηρέτηση της επαρχίας, η εταιρία διαθέτει εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, σε όλους τους νομούς. Τα δύο ξεχωριστά τμήματα, το τμήμα Datacom και το τμήμα UPS της εταιρείας στελεχώνονται από πιστοποιημένους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο τους από τους κατασκευαστές. Είναι απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων σχολών που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και παραμένουν στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων, με ειδικά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το τμήμα Datacom παρέχει μελέτη, εγκατάσταση, υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για τα προϊόντα και υπηρεσίες των οίκων: DRAYTEKFORTINET, VIVOTEK, TAINET, 4IPNET, RUCKUS, XIRRUS, ALLIED TELESIS, ATCOM, LIGHTPOINTE, KEDACOM, MOXA, PATTON, NEW ROCK, HILLSTONE, FSONA NETWORKS.

Το τμήμα UPS παρέχει μελέτη, εγκατάσταση, υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για τα συστήματα αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, καταγραφή & ανάλυση προβλημάτων του ηλεκτρικού δικτύου με ειδικούς αναλυτές ισχύος, έλεγχο & προμήθεια ανταλλακτικών και μπαταριών των οίκων: EATON, LEXPOWER, Χ-POWER καθώς και άλλων κατασκευαστών. 

Η LEXIS αποτελεί επίσημο service center της EATON με πιστοποιημένους μηχανικούς στα UPS πραγματοποιώντας τεχνικούς ελέγχους σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια της LEXIS παρέχοντας εγγύηση στον επισκευασμένο εξοπλισμό.

Για να επικοινωνήστε με τα τεχνικά τμήματα της εταιρίας, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω ζητούμενα στοιχεία και επιλέξετε «Αποστολή» στο αντίστοιχο τμήμα.

*
*
*
*
*
*
*
Tεχνικό Tμήμα UPS
Tεχνικό Tμήμα Datacom