Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2004' 'Οκτώβριος'

Σεμινάριο “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική και τη LightPointe
Σεμινάριο “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική και τη LightPointe
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”.

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της LightPointe και θα καλύπτει τεχνικά θέματα αλλά και θέματα πωλήσεων, σχετικά με τη ασύρματη διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων μέσω της τεχνολογίας Free-Space Optics (FSO). 

Η LightPointe κατασκευάζει υψηλής αξιοπιστίας carrier-class ασύρματο εξοπλισμό οπτικής μετάδοσης για επιχειρήσεις και Service Providers. 

Τα προϊόντα Flight FSO της LightPointe πραγματοποιούν ταυτόχρονη μετάδοση φωνής, video και data μέσω συνδέσεων οπτικού εύρους και λειτουργούν σε ταχύτητες έως 2,5Gbps, σε μήκη κύματος 850nm και 1550nm. Είναι απλά στην εγκατάστασή τους και λειτουργούν σε διάφορες αποστάσεις ανάλογα με το επιθυμητό εύρος σύνδεσης και τις συνθήκες περιβάλλοντος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο FlightStrata της LightPointe είναι το μοναδικό Multiple-Beam FSO System παγκοσμίως, που διαθέτει Auto Beam Tracking και Auto Power Control για carrier class διαθεσιμότητα (99,99%).