Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2011' 'Μάρτιος'

H LEXIS στην Έκθεση INDELEX ELECTRONICA 2011
H LEXIS στην Έκθεση INDELEX ELECTRONICA 2011
Λεπτομέρειες

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση INDELEX / ELECTRONICA από 17 έως 20 Μαρτίου στο εκθ. κέντρο ΕΚΕΠ (12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση) και στην παρουσίαση "VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3 στο χώρο της έκθεσης.

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση
 
INDELEX / ELECTRONICA
 
από 17 έως 20 Μαρτίου
 
στο εκθ. κέντρο ΕΚΕΠ
(12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση)
 
και στην παρουσίαση
 
"VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap"
 
που θα πραγματοποιηθεί την
 
Παρασκευή 18/3 στο χώρο της έκθεσης.
 
 
 
 
 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο περίπτερο της LEXIS (Νο Α19α) τα μοντέλα ενσύρματων και ασύρματων δικτυακών καμερών της VivoTek που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά, καθώς και πλήθος εφαρμογών.
 
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση με θέμα "VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap"  που θα πραγματοποιηθεί σε δύο ίδια τμήματα την Παρασκευή 18/3, κατά τις ώρες 17:00-18:00 & 19:00-20:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων του εκθεσιακού κέντρου ΕΚΕΠ.
 
Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη χαρά να σας παρουσιάσουμε και  να δείτε από κοντά την ευρεία γκάμα των δικτυακών καμερών της VivoTek, με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές δυνατότητες!