Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2007' 'Οκτώβριος'

Σεμινάριο “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS” από τη LEXIS
Σεμινάριο “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS” από τη LEXIS
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με την Eaton – Powerware (www.powerware.com) διοργανώνει την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS”.

 

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με την Eaton – Powerware (www.powerware.com) διοργανώνει την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της Eaton. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εισηγήσεις από σημαντικά στελέχη του οίκου Eaton Powerware και να ενημερωθούν για νέες τεχνολογίες, προϊόντα, εφαρμογές και λογισμικά παρακολούθησης & διαχείρισης συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας. 

Για περισσότερα από 40χρόνια, η Eaton-Powerware βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων διασφάλισης ισχύος, προσφέροντας ιδιαίτερα ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις για την αδιάλειπτη λειτουργία κάθε είδους εφαρμογής. Η εταιρεία διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά UPS από 300VA έως 4,500KVA για την προστασία απλών έως και ιδιαίτερα κρίσιμων εφαρμογών, από όλα τα προβλήματα του ηλεκτρικού δικτύου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία τελευταία χρόνια η Powerware (www.powerware.com) διακρίνεται με το διεθνές βραβείο ποιότητας “Power Quality Company of the Year” από τη Frost & Sullivan. Η διαδοχική κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου από την Powerware για τις χρονιές 2004, 2005 και 2006, επιβεβαιώνει το παγκόσμιο κύρος της εταιρείας καθώς και την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο:

e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.