Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Η Εταιρία

 

Η LEXIS είναι μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων UPS, με συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της (1986) και ηγετική παρουσία στους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Σταθερά προσηλωμένη στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών αιχμής, η LEXIS προσφέρει σήμερα στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις (μελέτη, υλοποίηση, υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων αδιάλειπτης τάσης), καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης.

Περισσότερα

banner

Νέα
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό της σειράς EATON 3S με το νέο μοντέλο Mini UPS, ιδανικό για DC εφαρμογές τόσο σε επαγγελματικό όσο και οικιακό περιβάλλον.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003, παρουσιάζει τη νέα σειρά access control KSCA121-ANW της KEDACOM για ακριβή έλεγχο πρόσβασης κατά την είσοδο σε χώρους κτιρίων, γραφείων, σχολείων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων και άλλων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία artificial intelligence και ισχυρούς αλγόριθμους deep learning, η νέα σειρά τερματικών αναγνώρισης της KEDACOM παρέχει υψηλή ασφάλεια, ιδιωτικότητα, ευκολία και προηγμένη διαχείριση πρόσβασης.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό των επιτυχημένων σειρών Vigor2927 και Vigor2865 με ασύρματα μοντέλα υποστήριξης Wi-Fi 6.
Εκπαιδεύσεις / Εκδηλώσεις
VIVOTEK Smart VCA - Live Project VIVOTEK Smart VCA - Live Project

Η LEXIS Πληροφορική, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των κορυφαίων συστημάτων απομακρυσμένης παρακολούθησης VIVOTEK, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις IP κάμερες και τα Video Analytics Smart VCA, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργηθεί  στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Γέρακα.

 

Λεπτομέρειες
Webinar 16/09 Next-Generation Body worn camera από τη KEDACOM Webinar 16/09 Next-Generation Body worn camera από τη KEDACOM

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλαδα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέας γενιάς σειρά Body Worn καμερών της KEDACOM.

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar για να παρακολουθήσετε:

  • Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των νέων body worn καμερών.
  • Τα πλεονεκτήματα χρήσης της.
  • Τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνδυαστεί με AI λειτουργίες όπως αναγνώριση, σύγκριση και ανίχνευση προσώπου.
  • Πώς πραγματοποιείται η συλλογή και η διαχείριση των δεδομένων.
  • Τις προοπτικές ανάπτυξης των χαρακτηριστικών της κάμερας ακολουθώντας την εξέλιξη των επικοινωνιών 5ης γενιάς (5G).

To webinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Εγγραφή στο webinar εδώ.

...
Λεπτομέρειες
Νέος κύκλος webinars από τη VIVOTEK ! Νέος κύκλος webinars από τη VIVOTEK !

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της VIVOTEK στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει νέο κύκλο σεμιναρίων για την περίοδο Απρίλιο-Ιούνιο. 

 

1. Πέμπτη 15/04 | The Wider Vision, The Better: VIVOTEK Panoramic Solution - Δήλωση συμμετοχής

2. Πέμπτη 29/04 | What’s New: ND9323P / ND9425P - Δήλωση συμμετοχής

3. Παρασκευή 14/05 | ONVIF Compliance: Why this is Important - Δήλωση συμμετοχής

4. Πέμπτη 27/05 | What’s New: VIVOTEK 67-v2 Series Δήλωση συμμετοχής

5. Πέμπτη 10/06 | VIVOTEK On Edge LPR Solution - Δήλωση συμμετοχής

6. Πέμπτη 24/06 | VIVOTEK OSSA x iNSIGHT Series Δήλωση συμμετοχής

 

...
Λεπτομέρειες
Bestsellers

EATON 5E 850I USB DIN

Line interactive UPS με σταθεροποιητή τάσης, ισχύος 850 VA/480 W με 1 έξοδο Schuko, 2 εξόδους IEC320, 1 θύρα USB και αντικεραυνική προστασία

DRAYTEK VIGOR 2915ac

Ασύρματος 802.11ac Dual WAN Router, 4-θυρο Gigabit Router, 16 VPN, 3G/4G USB backup. Φιλτράρισμα σε επίπεδο εφαρμογών/URL/Web Content (WCF)

DRAYTEK VIGOR AP 810

Εσωτερικού χώρου 802.11n PoE Access Point. Υποστήριξη Dual LAN, 5 θύρες GE, 4 SSID’s, WDS και Roaming. Ενσωματωμένος RADIUS Server και AP Management.