Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Η Εταιρία

 

Η LEXIS είναι μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων UPS, με συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της (1986) και ηγετική παρουσία στους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Σταθερά προσηλωμένη στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών αιχμής, η LEXIS προσφέρει σήμερα στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις (μελέτη, υλοποίηση, υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων αδιάλειπτης τάσης), καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης.

Περισσότερα

banner

Νέα
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία, την προμήθεια και εγκατάσταση EATONUPS της σειράς 93PS ισχύος 20kVAμε δυνατότητα επέκτασης στα 40kVA/KW με την προσθήκη ενός επιπλέον module των 20kVA/KW μαζί με τις εσωτερικές του μπαταρίες, στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003, ανακοινώνει τη νέα σειρά 2ης γενιάς EATON 5PX Gen2, ιδανική για εφαρμογές στις πιο απαιτητικές Egde IT συσκευές και περιβάλλοντα της πληροφορικής.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα Speed Dome κάμερα (PTZ) εξωτερικού χώρου, SD9384-EHL, ιδανική για τοποθέτηση σε μεγάλες περιοχές κάλυψης, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, χώρους στάθμευσης και εργοστασιακές εγκαταστάσεις.
Εκπαιδεύσεις / Εκδηλώσεις
Webinar Series από τη LEXIS! Webinar Series από τη LEXIS!

Η LEXIS Πληροφορική, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των κορυφαίων κατασκευαστών DrayTek Corpκαι Hillstone Networks διοργανώνει σειρά Webinar για να γνωρίσετε τις λύσεις δικτύωσης και ασφαλείας που διαθέτουν με σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτητικών αναγκών δικτύωσης των σύγχρονων επιχειρήσεων.

 

Λεπτομέρειες
Webinar 14/12 KEDACOM 360° Vehicle 5G PTZ IP camera Webinar 14/12 KEDACOM 360° Vehicle 5G PTZ IP camera

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλαδα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέα λύση της KEDACOM 360° Panoramic Vehicle 5G PTZ IP camera με προηγμένες ενσωματωμένες λειτουργίες αναγνώρισης AI, ιδανική για τοποθέτηση σε περιπολικά οχήματα.

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar για να παρακολουθήσετε:

  • Πόσο χρόνο και τι εξοπλισμός χρειάζεται ένα έξυπνο όχημα περιπολίας;
  • Πώς ένα #SmartVehicleSystem μπορεί να βοηθήσει πρακτικά σε ζητήματα ασφάλειας;
  • Πώς η νέα λύση ανιχνεύει και εντοπίζει το καταζητούμενο όχημα ανάμεσα σε πλήθος οχημάτων
  • Πώς μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της αστυνόμευσης;

To webinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Εγγραφή στο webinar εδώ.

...
Λεπτομέρειες
Webinar 01/12/21 VIVOTEK FD9369 | Έλεγχος & Προστασία μέσω VAST 2 Webinar 01/12/21 VIVOTEK FD9369 | Έλεγχος & Προστασία μέσω VAST 2

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της VIVOTEK στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2004, διοργανώνει την Τετάρτη 01/12/2021 και ώρα 16:00, webinar με θέμα "VIVOTEK FD9369 | Διαχείριση μέσω VAST 2 & NVR". 

 

 

Λεπτομέρειες
Bestsellers

DRAYTEK VIGOR 2915ac

Ασύρματος 802.11ac Dual WAN Router, 4-θυρο Gigabit Router, 16 VPN, 3G/4G USB backup. Φιλτράρισμα σε επίπεδο εφαρμογών/URL/Web Content (WCF)

EATON 5E 850I USB DIN

Line interactive UPS με σταθεροποιητή τάσης, ισχύος 850 VA/480 W με 1 έξοδο Schuko, 2 εξόδους IEC320, 1 θύρα USB και αντικεραυνική προστασία

DRAYTEK VIGOR 2915

Dual WAN Gigabit Router με 4 LAN θύρες, 16 κανάλια VPN και 4G/3G USB backup. Φιλτράρισμα σε επίπεδο εφαρμογών/URL/Web Content (WCF)