Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Η Εταιρία

 

Η LEXIS είναι μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων UPS, με συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της (1986) και ηγετική παρουσία στους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Σταθερά προσηλωμένη στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών αιχμής, η LEXIS προσφέρει σήμερα στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις (μελέτη, υλοποίηση, υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων αδιάλειπτης τάσης), καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης.

Περισσότερα

banner

Νέα
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει την πρώτη εξωτερικού χώρου fixed dome IP κάμερα FD9387-FR-v2 που ενσωματώνει edge-computing τεχνολογία για αναγνώριση του φύλου και της ηλικίας των ατόμων πάνω στο βίντεο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που φορούν μάσκα.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς 2.5GbE L2+ managed switch VigorSwitch Q2200x, σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες μεσαίων επιχειρήσεων και να εξασφαλίζει ένα ασφαλές και σταθερό δίκτυο.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την τιμητική διάκριση της κατασκευάστριας εταιρείας στα βραβεία Taiwan Excellence Awards 2023, για δύο έξυπνες λύσεις IP επιτήρησης, το AI-Box IE9111-O και τη Smart City LPR κάμερα IP9165-LPR-v2.
Εκπαιδεύσεις / Εκδηλώσεις
H LEXIS συμμετέχει στη Salonica Electronix 2023 H LEXIS συμμετέχει στη Salonica Electronix 2023

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε. προσκαλεί τους συνεργάτες της στην έκθεση Salonica Electronix 2023, που θα πραγματοποιηθείτην Παρασκευή 10/03 και τo Σάββατο 11/03 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.  

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να συζητήσουν από κοντά, στο περίπτερο της LEXIS Booth 24, για τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει η εταιρία σε συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας (UPS), ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης, VPN, ΑΙ συστήματα παρακολούθησης & Video Analytics, Cyber Security & Firewalls.

Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων, η LEXIS αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει τα προϊόντα των οίκων DRAYTEK, EATON, VIVOTEK, FORTINET, HILLSTONE, KEDACOM, ATCOM, NEWROCK, TAINET, PATTON, ενώ διαθέτει το δικό της brand σε UPS, τα LEXPOWER.

Καθημερινά προμηθεύει τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής σε Ελλάδα και Κύπρο με πάνω από 3.500 εγκαταστάσεις σε Αεροδρόμια, Ένοπλες Δυνάμεις, Πανεπιστήμια, Φαρμακοβιομηχανίες, Ξενοδοχεία, εταιρίες logistics, κ.α. τις οποίες συντηρεί και υποστηρίζει σε 24ωρη βάση.

 

Προσκλήσεις/πληροφορίες: κα Άννα Λεκανίδη, email: marketing@lexis.gr, τηλ.: 6937457514, 210 6777007.

...
Λεπτομέρειες
Webinar Series από τη LEXIS! Webinar Series από τη LEXIS!

Η LEXIS Πληροφορική, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των κορυφαίων κατασκευαστών διοργανώνει σειρά Webinars για να γνωρίσετε τις λύσεις δικτύωσης, συστημάτων παρακολούθησης και ασφαλείας με σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτητικών αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.

 

 

Λεπτομέρειες
Webinar 14/12 KEDACOM 360° Vehicle 5G PTZ IP camera Webinar 14/12 KEDACOM 360° Vehicle 5G PTZ IP camera

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλαδα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέα λύση της KEDACOM 360° Panoramic Vehicle 5G PTZ IP camera με προηγμένες ενσωματωμένες λειτουργίες αναγνώρισης AI, ιδανική για τοποθέτηση σε περιπολικά οχήματα.

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar για να παρακολουθήσετε:

  • Πόσο χρόνο και τι εξοπλισμός χρειάζεται ένα έξυπνο όχημα περιπολίας;
  • Πώς ένα #SmartVehicleSystem μπορεί να βοηθήσει πρακτικά σε ζητήματα ασφάλειας;
  • Πώς η νέα λύση ανιχνεύει και εντοπίζει το καταζητούμενο όχημα ανάμεσα σε πλήθος οχημάτων
  • Πώς μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της αστυνόμευσης;

To webinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Εγγραφή στο webinar εδώ.

...
Λεπτομέρειες
Bestsellers

DRAYTEK VIGOR 2915ac

Ασύρματος 802.11ac Dual WAN Router, 4-θυρο Gigabit Router, 16 VPN, 3G/4G USB backup. Φιλτράρισμα σε επίπεδο εφαρμογών/URL/Web Content (WCF)

DRAYTEK VIGOR 2915

Dual WAN Gigabit Router με 4 LAN θύρες, 16 κανάλια VPN και 4G/3G USB backup. Φιλτράρισμα σε επίπεδο εφαρμογών/URL/Web Content (WCF)

DRAYTEK VIGOR 2927

Dual WAN Gigabit router με 5 GE LAN θύρες, USB 3G/4G/LTE backup, 50 VPN, δυνατότητα διαχείρισης έως 20 Access Points και 10 VigorSwitch.