Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2006' 'Μάιος'

Διοργάνωση Σεμιναρίου “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική και τη LightPointe
Διοργάνωση Σεμιναρίου “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική και τη LightPointe
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Μαΐου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”.

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Μαΐου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της LightPointe και θα καλύπτει θέματα πωλήσεων αλλά και τεχνικά θέματα, σχετικά με τη ασύρματη διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων μέσω της τεχνολογίας Free-Space Optics (FSO). 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν όλα τα προϊόντα του οίκου, καθώς και τα νέα μοντέλα FlightStrata 100XA (παγκόσμια ευρεσιτεχνία της LightPointe που συνδυάζει τεχνολογία Free Space Optics και Radio Frequency back-up για υψηλή διαθεσιμότητα) και FlightExpress 100 (μία ιδιαίτερα προσιτή αλλά και ποιοτική λύση για διασύνδεση δικτύων σε μικρές αποστάσεις έως 200m στα 100Mbps). 

Η LightPointe κατασκευάζει υψηλής αξιοπιστίας carrier-class ασύρματο εξοπλισμό οπτικής μετάδοσης για επιχειρήσεις και Service Providers. 

Τα προϊόντα Flight FSO της LightPointe πραγματοποιούν ταυτόχρονη μετάδοση φωνής, video και data μέσω οπτικών συνδέσεων και λειτουργούν σε ταχύτητες από 10 έως 1,25Gbps, σε μήκη κύματος 850nm και 1550nm και σε αποστάσεις από 10m έως 5km. Είναι απλά στην εγκατάστασή τους και λειτουργούν σε διάφορες αποστάσεις ανάλογα με το επιθυμητό εύρος σύνδεσης και τις συνθήκες περιβάλλοντος. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο FlightStrata της LightPointe είναι το μοναδικό Multiple-Beam FSO System παγκοσμίως, που διαθέτει Auto Beam Tracking και Auto Power Control για carrier class διαθεσιμότητα (99,999%). 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο:

e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.