Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου high-speed broadband router Vigor1000B, σχεδιασμένος να ικανοποιεί πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις των multi-site επιχειρήσεων.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία, την προμήθεια και εγκατάσταση EATON UPS της σειράς 93PS ισχύος 8kVA με δυνατότητα επέκτασης στα 10kVA/KW μαζί με τις εσωτερικές του μπαταρίες, στο Τμήμα Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management,Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της, StoneOS 5.5R9.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει την απονομή του πρώτου Χρυσού Βραβείου Ασφάλειας της κατασκευάστριας εταιρίας στα Golden Security Awards, αποδεικνύοντας το αναγνωρισμένο κύρος της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στην εποχή του IoT.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία, την προμήθεια και εγκατάσταση EATONUPS της σειράς 93PS ισχύος 20kVAμε δυνατότητα επέκτασης στα 40kVA/KW με την προσθήκη ενός επιπλέον module των 20kVA/KW μαζί με τις εσωτερικές του μπαταρίες, στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003, ανακοινώνει τη νέα σειρά 2ης γενιάς EATON 5PX Gen2, ιδανική για εφαρμογές στις πιο απαιτητικές Egde IT συσκευές και περιβάλλοντα της πληροφορικής.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα Speed Dome κάμερα (PTZ) εξωτερικού χώρου, SD9384-EHL, ιδανική για τοποθέτηση σε μεγάλες περιοχές κάλυψης, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, χώρους στάθμευσης και εργοστασιακές εγκαταστάσεις.
H LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα λύση Extended Detection and Response (XDR), Hillstone iSource, με προηγμένες τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες για υψηλά επίπεδα προστασίας.
Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro εμπιστεύθηκε τις λύσεις δικτυακής ασφάλειας που προφέρει η LEXIS Πληροφορική για να θωρακίσει το εσωτερικό της δίκτυο ενάντια σε προηγμένες δικτυακές απειλές. Πιο συγκεκριμένα, η Vechro ενίσχυσε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις και το εργοστάσιο στην Πέτρα Βοιωτίας με Next-Generation Firewall και Access Point του οίκου Fortinet, με σκοπό την απόλυτη προστασία και αυτοματοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών.
Unboxing Video: DrayTek Vigor2915αc από τη LEXIS! Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποίησε νέο unboxing video παρουσιάζοντας μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, τη σειρά Dual-WAN Gigabit Router Vigor2915.