Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2005' 'Ιούνιος'

Συμμετοχή της LEXIS στο e-Security Forum
Συμμετοχή της LEXIS στο e-Security Forum
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) θα συμμετέχει ως χορηγός στο e-Security Forum που θα πραγματοποιηθεί από την Premier Events, στο Ledra Marriott Athens στις 1 και 2 Ιουνίου (9πμ-5:30μμ), σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό MIS Training Institute.

 
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) θα συμμετέχει ως χορηγός στο e-Security Forum που θα πραγματοποιηθεί από την Premier Events, στο Ledra Marriott Athens στις 1 και 2 Ιουνίου (9πμ-5:30μμ), σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό MIS Training Institute. Στόχος του e-Security Forum είναι να προσφέρει πληροφόρηση και ενημέρωση για συγκεκριμένες λύσεις ασφάλειας. Το Forum θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες, μία για τεχνικούς ασφάλειας και μία για εμπορικά στελέχη επιχειρήσεων.
 
Στο περίπτερο που θα διατηρεί η LEXIS κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα παρουσιαστούν τα πολυβραβευμένα προϊόντα FortiGateTM ASIC-accelerated Firewall/Antivirus της Fortinet (http://www.fortinet.com/), ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για συγκεκριμένες λύσεις ασφάλειας με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας.
 
Παράλληλα με το σεμινάριο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις από στελέχη της Fortinet σχετικά με τα μοναδικά πλεονεκτήματα των συσκευών FortiGate και την ολοκληρωμένη προστασία που προσφέρουν (Stateful Firewall, Antivirus, Spyware Protection, Intrusion Detection & Prevention, IPSec Virtual Private Network, Web Content Filtering, Anti-Spam και Bandwidth Shaping).