Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Εκπαιδεύσεις / Εκδηλώσεις

Πρόσκληση στο 5ο Συνέδριο Infocom Security
Πρόσκληση στο 5ο Συνέδριο Infocom Security
Λεπτομέρειες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5o Infocom Security 2015 1η Απριλίου 2015 - Divani Caravel Hotel Mind the Risk. Be Proactive! H LEXIS Πληροφορική σας περιμένει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο 5o Infocom Security στο Divani Caravel Hotel.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

5o Infocom Security 2015

1η Απριλίου 2015 - Divani Caravel Hotel

Mind the Risk. Be Proactive!
 

LEXIS Πληροφορική σας περιμένει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο 5o Infocom Security στο Divani Caravel Hotel.
 
Θα παρουσιαστούν όλες οι λύσεις σχετικά με το IT Security:
# Οι νέες απειλές, οι κίνδυνοι και οι ΙΤ υποδομές (cloud, data centers, mobility) που επηρεάζουν την ασφάλεια των πληροφοριών και των υποδομών.
# Τα νέα «όπλα», οι κανόνες και οι μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρησης του ρίσκου.
# Οι σωστές μεθοδολογίες, τα νέα χαρακτηριστικά των κινδύνων, το προφίλ των επιτιθέμενων σήμερα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν
 
Ελάτε να συζητήσουμε ποιες νέες τεχνολογίες είναι αποτελεσματικές για την προστασία των πληροφοριών, πως θα τις εντάξουμε στο ΙΤ περιβάλλον της επιχείρησής σας και πως θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας, ώστε να εμπεδώσει και να εφαρμόζει τις πολιτικές ασφάλειας.

 

Δωρεάν Εγγραφή: http://www.infocomsecurity.gr/5o-infocom-security-2015/forma-engrafis

 
Σας περιμένουμε στο stand #23! 
 
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».
 
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από μηχανικούς της DrayTek Corp, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων των κεντρικών εγκαταστάσεων της LEXIS στον Γέρακα Αττικής.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εμπορικές παρουσιάσεις που αφορούσαν στην γκάμα των προϊόντων DrayTek, τα νέα προϊόντα και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, καθώς και ενδεικτικές εφαρμογές που υποστηρίζονται από προϊόντα της DrayTek σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Σε τεχνικό επίπεδο, με Hands on training σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek παρουσιάστηκαν εφαρμογές και σενάρια λύσεων που υποστηρίζουν τα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση σε LAN/WAN, VPN & CVM, Centralized Management & Firewall και Aps Management.
 
Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με την ομάδα των τεχνικών της LEXIS και της DrayTek θέματα και απορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις λύσεις της DrayTek.
 
H διεξαγωγή του σεμιναρίου έγινε στην Αγγλική γλώσσα. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, το υλικό όλων των παρουσιάσεων και αναμνηστικά δώρα.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.
FORTINET Security Day
FORTINET Security Day
Λεπτομέρειες

H LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση Fast and Secure, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympic, αίθουσα Panorama.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση Fast and Secure, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympicαίθουσα Panorama

Η εκδήλωση θα εστιάσει στις λύσεις High Performance Network Security της FORTINET, ενώ θα παρουσιαστούν και case studies μεγάλων Service Providers και επιχειρήσεων. 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο Fortinet 
Fast and Secure Event Registration 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

e-mail: marketing@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.

 

 

H LEXIS συμμετέχει στη SECUREXPO  2014
H LEXIS συμμετέχει στη SECUREXPO 2014
Λεπτομέρειες

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση S E C U R E X P O 2 0 1 4. που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Μαΐου στο εκθ. κέντρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας (Λ. Ποσειδώνος - Ελληνικό, δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας)

 
 
H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση
 
 S E C U R E X P O    2 0 1 4. 
 
που θα πραγματοποιηθεί
 
από 9 έως 11  Μαΐου
 
στο εκθ. κέντρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας
(Λ. Ποσειδώνος - Ελληνικό, δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας)
 
H LEXIS στην Έκθεση INDELEX ELECTRONICA 2011
H LEXIS στην Έκθεση INDELEX ELECTRONICA 2011
Λεπτομέρειες

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση INDELEX / ELECTRONICA από 17 έως 20 Μαρτίου στο εκθ. κέντρο ΕΚΕΠ (12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση) και στην παρουσίαση "VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3 στο χώρο της έκθεσης.

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση
 
INDELEX / ELECTRONICA
 
από 17 έως 20 Μαρτίου
 
στο εκθ. κέντρο ΕΚΕΠ
(12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση)
 
και στην παρουσίαση
 
"VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap"
 
που θα πραγματοποιηθεί την
 
Παρασκευή 18/3 στο χώρο της έκθεσης.
 
 
 
 
 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο περίπτερο της LEXIS (Νο Α19α) τα μοντέλα ενσύρματων και ασύρματων δικτυακών καμερών της VivoTek που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά, καθώς και πλήθος εφαρμογών.
 
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση με θέμα "VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap"  που θα πραγματοποιηθεί σε δύο ίδια τμήματα την Παρασκευή 18/3, κατά τις ώρες 17:00-18:00 & 19:00-20:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων του εκθεσιακού κέντρου ΕΚΕΠ.
 
Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη χαρά να σας παρουσιάσουμε και  να δείτε από κοντά την ευρεία γκάμα των δικτυακών καμερών της VivoTek, με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές δυνατότητες!
 
 
Επιτυχημένη η 1η επίσημη παρουσίαση της Fortinet στην Ελλάδα
Επιτυχημένη η 1η επίσημη παρουσίαση της Fortinet στην Ελλάδα
Λεπτομέρειες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της Fortinet στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της Fortinet στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Intercontinental. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το σύνολο των τελικών συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη, ενώ το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων παρέμεινε αμείωτο έως το τέλος της εκδήλωσης.
 
Ειδικότερα, πάνω από 100 εταιρείες παρακολούθησαν δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο, το οποίο κάλυψε τόσο τεχνικά θέματα όσο και θέματα πωλήσεων γύρω από ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων και των εφαρμογών της Fortinet. Επιπλέον, έγινε λεπτομερής παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός του 2010, ενώ τα στελέχη της Fortinet αναφέρθηκαν στις νέες τάσεις της αγοράς δικτυακής ασφάλειας, στις πιο πρόσφατες τεχνικές κακόβουλων επιθέσεων και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.
 
Η LEXIS είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2005. Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της Lexis διαθέτουν ισχυρή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας δικτύων, έναν από τους κύριους τομείς εξειδίκευσής της εταιρείας, ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν την πλέον συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή. 
Infosystem 2009
Infosystem 2009
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στο περίπτερό της (περίπτερο 12 stand 2) στην Infosystem 2009 (23η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής).

Η LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στο περίπτερό της (περίπτερο 12 stand 2) στην Infosystem 2009 (23η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής).  

Kαθ΄όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε δωρεάν υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, καθώς όλοι οι χώροι του εκθεσιακού κέντρου διαθέτουν δικτυακή υποδομή Wi-Fi, μέσω των συστημάτων High-Performance Wi-Fi Array του κορυφαίου Αμερικανικού οίκου Xirrus που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.

 

 

Σεμινάριο “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS” από τη LEXIS
Σεμινάριο “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS” από τη LEXIS
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με την Eaton – Powerware (www.powerware.com) διοργανώνει την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS”.

 

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με την Eaton – Powerware (www.powerware.com) διοργανώνει την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Αδιάλειπτη Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας – Συστήματα UPS”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της Eaton. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εισηγήσεις από σημαντικά στελέχη του οίκου Eaton Powerware και να ενημερωθούν για νέες τεχνολογίες, προϊόντα, εφαρμογές και λογισμικά παρακολούθησης & διαχείρισης συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας. 

Για περισσότερα από 40χρόνια, η Eaton-Powerware βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων διασφάλισης ισχύος, προσφέροντας ιδιαίτερα ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις για την αδιάλειπτη λειτουργία κάθε είδους εφαρμογής. Η εταιρεία διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά UPS από 300VA έως 4,500KVA για την προστασία απλών έως και ιδιαίτερα κρίσιμων εφαρμογών, από όλα τα προβλήματα του ηλεκτρικού δικτύου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία τελευταία χρόνια η Powerware (www.powerware.com) διακρίνεται με το διεθνές βραβείο ποιότητας “Power Quality Company of the Year” από τη Frost & Sullivan. Η διαδοχική κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου από την Powerware για τις χρονιές 2004, 2005 και 2006, επιβεβαιώνει το παγκόσμιο κύρος της εταιρείας καθώς και την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο:

e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.

Διοργάνωση Σεμιναρίου “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική και τη LightPointe
Διοργάνωση Σεμιναρίου “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική και τη LightPointe
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Μαΐου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”.

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Μαΐου, δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της LightPointe και θα καλύπτει θέματα πωλήσεων αλλά και τεχνικά θέματα, σχετικά με τη ασύρματη διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων μέσω της τεχνολογίας Free-Space Optics (FSO). 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν όλα τα προϊόντα του οίκου, καθώς και τα νέα μοντέλα FlightStrata 100XA (παγκόσμια ευρεσιτεχνία της LightPointe που συνδυάζει τεχνολογία Free Space Optics και Radio Frequency back-up για υψηλή διαθεσιμότητα) και FlightExpress 100 (μία ιδιαίτερα προσιτή αλλά και ποιοτική λύση για διασύνδεση δικτύων σε μικρές αποστάσεις έως 200m στα 100Mbps). 

Η LightPointe κατασκευάζει υψηλής αξιοπιστίας carrier-class ασύρματο εξοπλισμό οπτικής μετάδοσης για επιχειρήσεις και Service Providers. 

Τα προϊόντα Flight FSO της LightPointe πραγματοποιούν ταυτόχρονη μετάδοση φωνής, video και data μέσω οπτικών συνδέσεων και λειτουργούν σε ταχύτητες από 10 έως 1,25Gbps, σε μήκη κύματος 850nm και 1550nm και σε αποστάσεις από 10m έως 5km. Είναι απλά στην εγκατάστασή τους και λειτουργούν σε διάφορες αποστάσεις ανάλογα με το επιθυμητό εύρος σύνδεσης και τις συνθήκες περιβάλλοντος. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο FlightStrata της LightPointe είναι το μοναδικό Multiple-Beam FSO System παγκοσμίως, που διαθέτει Auto Beam Tracking και Auto Power Control για carrier class διαθεσιμότητα (99,999%). 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο:

e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350. 

Συμμετοχή της LEXIS στο e-Security Forum
Συμμετοχή της LEXIS στο e-Security Forum
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) θα συμμετέχει ως χορηγός στο e-Security Forum που θα πραγματοποιηθεί από την Premier Events, στο Ledra Marriott Athens στις 1 και 2 Ιουνίου (9πμ-5:30μμ), σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό MIS Training Institute.

 
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) θα συμμετέχει ως χορηγός στο e-Security Forum που θα πραγματοποιηθεί από την Premier Events, στο Ledra Marriott Athens στις 1 και 2 Ιουνίου (9πμ-5:30μμ), σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό MIS Training Institute. Στόχος του e-Security Forum είναι να προσφέρει πληροφόρηση και ενημέρωση για συγκεκριμένες λύσεις ασφάλειας. Το Forum θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες, μία για τεχνικούς ασφάλειας και μία για εμπορικά στελέχη επιχειρήσεων.
 
Στο περίπτερο που θα διατηρεί η LEXIS κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα παρουσιαστούν τα πολυβραβευμένα προϊόντα FortiGateTM ASIC-accelerated Firewall/Antivirus της Fortinet (http://www.fortinet.com/), ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για συγκεκριμένες λύσεις ασφάλειας με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας.
 
Παράλληλα με το σεμινάριο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις από στελέχη της Fortinet σχετικά με τα μοναδικά πλεονεκτήματα των συσκευών FortiGate και την ολοκληρωμένη προστασία που προσφέρουν (Stateful Firewall, Antivirus, Spyware Protection, Intrusion Detection & Prevention, IPSec Virtual Private Network, Web Content Filtering, Anti-Spam και Bandwidth Shaping).