Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Υποστήριξη

Στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, η LEXIS προσφέρει άρτια τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συντήρησης του εγκατεστημένου εξοπλισμού.

Η εταιρεία διαθέτει ξεχωριστό τεχνικό τμήμα για κάθε έναν από τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ώστε οι τεχνικοί να διατηρούν την υψηλή τους εξειδίκευση. Συγκεκριμένα, η τεχνική υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών & δικτυακών λύσεων γίνεται από το τμήμα Datacom, ενώ για τον τομέα συστημάτων αδιάλειπτης τάσης, η υποστήριξη γίνεται από το τμήμα UPS. Όλοι οι τεχνικοί της LEXIS είναι απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων σχολών που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και παραμένουν στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων, με ειδικά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για ολοκληρωμένη και άμεση τεχνική υποστήριξη στη βόρεια Ελλάδα, η LEXIS διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την εξυπηρέτηση της επαρχίας, η εταιρία συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους  σε όλους τους νομούς.

Χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται και υποστηρίζει η LEXIS στην Ελληνική αγορά, όπως πχ. τεχνικά φυλλάδια, manuals, παρουσιάσεις, πιστοποιήσεις κλπ., μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «προϊόντα» του site μας και στην αντίστοιχη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, απαντήσεις σε συνήθη τεχνικά ερωτήματα θα βρείτε στην ενότητα FAQ.