Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία, την προμήθεια και εγκατάσταση EATONUPS της σειράς 93PS ισχύος 20kVAμε δυνατότητα επέκτασης στα 40kVA/KW με την προσθήκη ενός επιπλέον module των 20kVA/KW μαζί με τις εσωτερικές του μπαταρίες, στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003, ανακοινώνει τη νέα σειρά 2ης γενιάς EATON 5PX Gen2, ιδανική για εφαρμογές στις πιο απαιτητικές Egde IT συσκευές και περιβάλλοντα της πληροφορικής.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα Speed Dome κάμερα (PTZ) εξωτερικού χώρου, SD9384-EHL, ιδανική για τοποθέτηση σε μεγάλες περιοχές κάλυψης, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, χώρους στάθμευσης και εργοστασιακές εγκαταστάσεις.
H LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα λύση Extended Detection and Response (XDR), Hillstone iSource, με προηγμένες τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες για υψηλά επίπεδα προστασίας.
Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro εμπιστεύθηκε τις λύσεις δικτυακής ασφάλειας που προφέρει η LEXIS Πληροφορική για να θωρακίσει το εσωτερικό της δίκτυο ενάντια σε προηγμένες δικτυακές απειλές. Πιο συγκεκριμένα, η Vechro ενίσχυσε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις και το εργοστάσιο στην Πέτρα Βοιωτίας με Next-Generation Firewall και Access Point του οίκου Fortinet, με σκοπό την απόλυτη προστασία και αυτοματοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών.
Unboxing Video: DrayTek Vigor2915αc από τη LEXIS! Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποίησε νέο unboxing video παρουσιάζοντας μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, τη σειρά Dual-WAN Gigabit Router Vigor2915.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό της σειράς EATON 3S με το νέο μοντέλο Mini UPS, ιδανικό για DC εφαρμογές τόσο σε επαγγελματικό όσο και οικιακό περιβάλλον.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003, παρουσιάζει τη νέα σειρά access control KSCA121-ANW της KEDACOM για ακριβή έλεγχο πρόσβασης κατά την είσοδο σε χώρους κτιρίων, γραφείων, σχολείων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων και άλλων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία artificial intelligence και ισχυρούς αλγόριθμους deep learning, η νέα σειρά τερματικών αναγνώρισης της KEDACOM παρέχει υψηλή ασφάλεια, ιδιωτικότητα, ευκολία και προηγμένη διαχείριση πρόσβασης.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό των επιτυχημένων σειρών Vigor2927 και Vigor2865 με ασύρματα μοντέλα υποστήριξης Wi-Fi 6.
Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα αυτόνομη λύση SD-WAN που περιλαμβάνεται στην έκδοση 5.0 της πλατφόρμας διαχείρισης HSM (Hillstone Security Management ) του οίκου.