Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Λίστα Εκπαιδεύσεων / Εκδηλώσεων '2010' 'Απρίλιος'

Επιτυχημένη η 1η επίσημη παρουσίαση της Fortinet στην Ελλάδα
Επιτυχημένη η 1η επίσημη παρουσίαση της Fortinet στην Ελλάδα
Λεπτομέρειες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της Fortinet στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της Fortinet στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Intercontinental. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το σύνολο των τελικών συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη, ενώ το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων παρέμεινε αμείωτο έως το τέλος της εκδήλωσης.
 
Ειδικότερα, πάνω από 100 εταιρείες παρακολούθησαν δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο, το οποίο κάλυψε τόσο τεχνικά θέματα όσο και θέματα πωλήσεων γύρω από ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων και των εφαρμογών της Fortinet. Επιπλέον, έγινε λεπτομερής παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός του 2010, ενώ τα στελέχη της Fortinet αναφέρθηκαν στις νέες τάσεις της αγοράς δικτυακής ασφάλειας, στις πιο πρόσφατες τεχνικές κακόβουλων επιθέσεων και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.
 
Η LEXIS είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2005. Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της Lexis διαθέτουν ισχυρή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας δικτύων, έναν από τους κύριους τομείς εξειδίκευσής της εταιρείας, ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν την πλέον συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή.