Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

H VIVOTEK διακρίνεται για ακόμα μια φορά στα βραβεία Taiwan Excellence!

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022

LEXIS Πληροφορική Α.Ε.(www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την τιμητική διάκριση της κατασκευάστριας εταιρείας στα βραβεία Taiwan Excellence Awards 2023, για δύο έξυπνες λύσεις IP επιτήρησης, το AI-Box IE9111-O και τη Smart City LPR κάμερα IP9165-LPR-v2. Με την ενσωμάτωση ΑΙ ΙoΤ, τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, έξυπνων τεχνολογιών ανάλυσης και αναγνώρισης, η VIVOTEK συνεχίζει να παρουσιάζει πρωτοπόρα προϊόντα και λύσεις, μετρώντας πάνω από 30  βραβεύσεις προϊόντων στα Taiwan Excellence Awards.

Το AI-BOX IE9111-O της VIVOTEK παρέχει την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται για την αναβάθμιση των υπαρχουσών συσκευών επιτήρησης των πελατών σε ένα ευφυές AIoT σύστημα. Εξοπλισμένο με οκταπύρηνο SoC, το IE9111-O υποστηρίζει hardware acceleration για  deep learningισχυρό οπτικό υπολογιστή (visual computing) και ισχυρής απόδοσης edge computing για βέλτιστες AI δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας. Δεδομένου ότι το AI-BOX είναι μια συσκευή Driven by OSSA, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν εξειδικευμένες εφαρμογές μέσω του APP store, προσθέτοντας πλήθος λειτουργιών στα συστήματά τους, όπως αναγνώριση προσώπου, ανίχνευση ασφάλειας κατά την εργασία και παρακολούθηση συμπεριφοράς.

Η LPR λύση της VIVOTEK, IP9165-LPR-v2 Kit Smart City, μπορεί να αναγνωρίσει πινακίδες οχημάτων που προέρχονται από 102 χώρες, καθώς επίσης τον τύπο και το χρώμα του οχήματος, συντάσσοντας black και white list για την ορθή λειτουργία διοδίων και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης προς τη κείμενη νομοθεσία. Χάρη στα ενσωματωμένα υπέρυθρα LED και φίλτρα προβολέων, οι κάμερες της VIVOTEK δύναται να τοποθετηθούν σε ποικίλα περιβάλλοντα φωτισμού, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ανάλυση σε κάθε περίπτωση. Οι υψηλής ανάλυσης, ευρυγώνιες κάμερες μπορούν να ανιχνεύουν και να καταγράφουν κινούμενες πινακίδες κυκλοφορίας σε πολλές ταυτόχρονες λωρίδες, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, διαθέτουν ανθεκτικό αντιβανδαλιστικό (ΙΚ10) περίβλημα, πιστοποιημένες κατά το πρότυπο IP68, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες. H VIVOTEK συνεχίζει να εστιάζει στην επέκταση των έξυπνων λύσεων IP επιτήρησης μέσω της ανάπτυξης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, βαθιάς μάθησης, μεγάλων δεδομένων και τεχνολογιών IoT, ικανοποιώντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών μέσω της εφαρμογής έξυπνων προϊόντων.

Αφήστε το σχόλιό σας