Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

99% ακρίβεια καταμέτρησης ατόμων με τη νέα κάμερα VIVOTEK SC9133-RTL

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022

LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα ΑΙ fisheye κάμερα καταμέτρησης ατόμων, SC9133-RTL, με ενσωματωμένη προηγμένη AI Deep Learning τεχνολογία ανίχνευσης που διαχωρίζει τους ανθρώπους από τυχόν αντικείμενα, επιτυγχάνοντας ακρίβεια έως 99%.

Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικά ύψη, από 1,9 έως 10 μέτρα, για την υλοποίηση διαφορετικών σεναρίων.  Χάρη στο fisheye σχεδιασμό της, μπορεί να εκμεταλλεύεται το διευρυμένο πεδίο θέασης για μεγαλύτερη κάλυψη, ενώ μπορούν να συνδεθούν έως επτά κάμερες σε σειρά για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.

Εκτός από καταμέτρηση ατόμων, η SC9133-RTL προσφέρει επιπλέον πληροφορίες όπως object path tracking που χρησιμοποιείται στη βελτίωση της διάταξης των χώρων ενός καταστήματος, την εκτίμηση των προωθητικών ενεργειών και τον προγραμματισμό του προσωπικού, καθώς και τoν έλεγχο των χρόνων εξυπηρέτησης, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων βασικές μετρήσεις για την αποτελεσματική λήψη λειτουργικών αποφάσεων και την αύξηση της απόδοσης επένδυσης (ROI).

Στα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνονται η τεχνολογία WDR για περιβάλλοντα με απαιτητικές συνθήκες φωτισμού, ο ενσωματωμένος IR LED φωτισμός, η υποδοχή για κάρτα SD, το ενσωματωμένο μικρόφωνο και η τροφοδοσία μέσω Ethernet ή DC. Επιπλέον, υποστηρίζει το πρότυπο συμπίεσης Η.265, διαθέτει fixed-focal φακό 1.47mm με ενσωματωμένο αισθητήρα 2-megapixel full HD ανάλυσης 1792x1792 @ 30fps και περίβλημα μεταλλικής κατασκευής, σύμφωνα με τα πρότυπα IP66 και ΙΚ10.

Η VIVOTEK SC9133-RTL είναι άμεσα διαθέσιμη και διατίθεται μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της LEXIS.