Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

VIVOTEK 9383 series: Νέα σειρά IP καμερών για προηγμένη επιτήρηση με τη χρήση AI

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

H LEXIS (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή συστημάτων ασφαλείας VIVOTEK, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας οικονομικής AI σειράς IP καμερών 9383 με στόχο την ευρεία αξιοποίηση των εργαλείων και υπηρεσιών AI από όλους τους χρήστες.VIVOTEK NEW AI IP CAMERAS 9383 SERIES

Η νέα σειρά καμερών επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν με χαμηλό κόστος, τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα AI video analytics συμπεριλαμβανομένης της εύκολης αναγνώρισης των χαρακτηριστικών των ανθρώπων και των αυτοκινήτων, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα ως προς τη λειτουργικότητα και τη διαχείριση του συστήματος παρακολούθησης.

Οι κάμερες της σειράς 9383 συνεργάζονται άψογα με το Core+ AI Network Video Recorder (Core+ AI NVR) και το σύστημα VAST Security Station (VSS) της VIVOTEK. Με την προσθήκη της νέας δυνατότητας "Case Vault", το VSS μπορεί γρήγορα να συγκεντρώνει και να παράγει τα απαραίτητα δεδομένα βίντεο μέσα σε ένα λεπτό και να παρέχει πλήρη αναφορά για κρίσιμα βίντεο.

Οι κάμερες της σειράς 9383 περιλαμβάνουν προηγμένο αλγόριθμο AI που αναλύει τα αντικείμενα όπως ανθρώπους και αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων του χρώματος, μοντέλου, χρήσης backpack/καπέλου, προσφέροντας αποτελεσματικότερη ανίχνευση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένες με φακό 5mil pixel και προηγμένους αισθητήρες video που προσφέρουν 2,5 φορές μεγαλύτερο δυναμικό εύρος σε σχέση με της προηγούμενης γενιάς, αποτρέποντας την υπερέκθεση σε έντονο φως ενώ συλλαμβάνουν καθαρά video κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι προηγμένες λύσεις παρακολούθησης της VIVOTEK είναι διαθέσιμες μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της LEXIS σε Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, Αθήνα: 210 6777007, Θεσ/νίκη: 2310 329350-1.

Αφήστε το σχόλιό σας