Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

VIVOTEK: επεκτείνει την εγγύηση στα 5 χρόνια αναβαθμίζοντας την υποστήριξη after-sales

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024

LEXIS(www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της παγκοσμίου κλάσης παρόχου λύσεων ασφαλείας μέσω IP,VIVOTEK, ανακοινώνει την αναβάθμιση της προσφερόμενης εγγύησης των δικτυακών καμερών και των καταγραφικών στα πέντε έτη, πληρώντας τα υψηλότερα standard εγγύησης της αγοράς.

Προσηλωμένη στη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η VIVOTEK προωθεί ενεργά πρότυπα που επιτρέπουν στα προϊόντα της να συνεχίσουν να λειτουργούν μετά από επισκευή και βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με πελάτες και διανομείς για την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον επιχειρηματικών πρακτικών, ηγούμενη του κλάδου των συστημάτων ασφαλείας.

Χάρη στο προηγμένο R&D και την άνω των εικοσιτεσσάρων ετών εμπειρία στον κλάδο, η VIVOTEK έχει ενσωματώσει προηγμένο AI edge computing στα προϊόντα της, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς AI, αναδεικνύοντας τις ισχυρές δυνατότητες των προϊόντων της.  

Εφαρμόζοντας αυστηρή αξιολόγηση πελατών για την τεχνική υποστήριξη, η VIVOTEK έχει επιτύχει πάνω από 90% ικανοποίηση πελατών για έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2017, παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της για βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Η επέκταση της εγγύησης των προϊόντων στα πέντε έτη, αποδεικνύει την υψηλή εμπιστοσύνη του οίκου στις λύσεις του και ισχύει για τον εξοπλισμό που έχει αγοραστεί από την 1η Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με την πολιτική εγγύησης που ακολουθεί.

Οι προηγμένες λύσεις παρακολούθησης της VIVOTEK είναι διαθέσιμες μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της LEXIS σε Ελλάδα και Κύπρο.