Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

VigorSwitch P1281x: νέο 28-port switch από τη DrayTek

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024

Η LEXIS (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει την προσθήκη του νέου 28-θυρου switch VigorSwitch P1281x στην επιτυχημένη σειρά Web Smart PoE switch του οίκου, έτοιμο να προσφέρει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αναζητούν οι σύγχρονες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Draytek vigorSwitch P1281 by LEXIS

Το VigorSwitch P1281x διαθέτει 24 Gigabit Ethernet PoE+ θύρες με 140 watt συνολικό power budget και 4 θύρες 10G SFP+, 56 Gbps switching capacity, link aggregation έως 8 group αποτελούμενων από 8 members και έως 255 VLAN.

Στα enterprise-level χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται τα εξής: traffic control (DoS defense, storm control), IP Conflict Detection & Prevention, ping watchdog και υποστήριξη πρωτοκόλλου ONVIF με live video streaming από IP κάμερα.

Όπως όλα τα switch της DrayTek, το VigorSwitch P1281x είναι διαχειρίσιμο μέσα από το web interface του κεντρικού router και τις πλατφόρμες VigorConnect και VigorACS 3.

Η ολοκληρωμένη σειρά VigorSwitch της DrayTekείναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS και στο επίσημο online store της DrayTek www.draytek.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας