Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

VigorAP 960c: νέο 802.11ax access point από τη DrayTek για high-density περιβάλλοντα και συνδέσεις χωρίς όρια!

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου dual-band 802.11ax Mesh Access Point VigorAP 960c, για σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση!

Το VigorAP 960c διαθέτει κομψό σχεδιασμό για διακριτική εγκατάσταση σε οροφές ή τοίχους εσωτερικών χώρων. Οι δύο ενσωματωμένες κεραίες του access point είναι συχνοτήτων 5GHz και 2.4GHz για υψηλές ταχύτητες έως 1.8 Gbps. Με την υποστήριξη 256 ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών και την παροχή 8 SSID, αποτελεί  ιδανική επιλογή για χρήση σε high-density περιβάλλοντα, όπως ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, εξασφαλίζοντας τη σταθερή και αδιάκοπη λειτουργία της ασύρματης παραγγελιοληψίας ανεξάρτητα από τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών.

Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα 802.11ax και 802.11ac wave 2, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως Access Point, Range Extender, Mesh Node και Mesh Root για τη διαχείριση έως 7 mesh node Access Point σε LAN. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο RADIUS server και πλήθος λειτουργιών όπως AP-Assisted Roaming, AirTime Fairness, Band Steering, Auto Channel Selection, WDS, Bandwidth & client limit, Connection Time Control και WMM. Στο hardware interface του access point περιλαμβάνονται μια θύρα LAN με υποστήριξη PoE-PD, κουμπί για factory reset και security lock, ενώ η τροφοδοσία του γίνεται μέσω DC 12V ή Ethernet.

Το νέο VigorAP960c είναι διαχειρίσιμο μέσα από τους DrayTek router, τη δωρεάν εφαρμογή VigorConnect και τις πλατφόρμες κεντρικής διαχείρισης VigorACS 2 και 3.

Η ολοκληρωμένη σειρά access point της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.