Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Technical assistance text

Στη LEXIS δίνουμε μεγάλη σημασία στην τεχνική υποστήριξη και γι’ αυτό η εταιρία διαθέτει δύο ξεχωριστά τμήματα, το τμήμα Datacom και το τμήμα UPS, καθένα αφοσιωμένο στον τομέα εξειδίκευσής του. Το δυναμικό τους αποτελείται από πιστοποιημένους από τους κατασκευαστές μας μηχανικούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό τους. Είναι απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων σχολών που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και παραμένουν στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων, με ειδικά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιπλέον, για ολοκληρωμένη και άμεση τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα, η LEXIS διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την εξυπηρέτηση της επαρχίας, η εταιρία συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, σε όλους τους νομούς.

Η LEXIS αποτελεί επίσημο service center της EATON με πιστοποιημένους μηχανικούς στα UPS, καθώς στα υπόλοιπα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Οι τεχνικοί έλεγχοι διεξάγονται στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήριά μας παρέχοντας εγγύηση στον επισκευασμένο εξοπλισμό.

Για να επικοινωνήστε με τα τεχνικά τμήματα της εταιρίας, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω ζητούμενα στοιχεία και επιλέξετε «Αποστολή» στο αντίστοιχο τμήμα.