Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Με δύο νέες σειρές UPS, On-Line Διπλής Μετατροπής, μπαίνει δυναμικά στην αγορά η Powerware (http://www.powerware.com/) μετά από την πρόσφατη εξαγορά της από την Eaton Αμερικής (http://www.eaton.com/). Οι δύο νέες σειρές, PW9355 8-15kVA και PW9390 40-160kVA, είναι σχεδιασμένες ειδικά για κρίσιμες εφαρμογές και διαθέτουν συντελεστή ισχύος 0.9 με ενεργό φίλτρο διόρθωσης αρμονικών ρεύματος εισόδου (<5% THDi), Hot Sync® redundancy, προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών (ABM™) για επιμήκυνση της ζωής των μπαταριών κατά 50%, και LCD display για εύκολο χειρισμό και ελέγχους. Οι νέες σειρές της Eaton-Powerware παρέχουν υψηλή απόδοση (High Efficiency από 92-98%), για μείωση των λειτουργικών εξόδων και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία.
Το κορυφαίο βραβείο “Symbol of Excellence 2005” απέκτησε για τα προϊόντα της η Vivotek (http://www.vivotek.com/), πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP. Με το συγκεκριμένο βραβείο, που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο αξιοπιστίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας αιχμής, διακρίθηκαν οι ασύρματες δικτυακές Pan/Tilt κάμερες PT3113, PT3123, PT3114 και PT3124.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, το σεμινάριο “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) και τη LightPointe (www.lightpointe.com). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν σε βάθος όλες οι υπάρχουσες τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας και κυρίως η τεχνολογία Free-Space Optics (FSO) στην οποία ειδικεύεται η LightPointe.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της LightPointe και θα καλύπτει τεχνικά θέματα αλλά και θέματα πωλήσεων, σχετικά με τη ασύρματη διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων μέσω της τεχνολογίας Free-Space Optics (FSO).
Τη διάθεση ενός νέου, εκπληκτικού προϊόντος ασύρματης επικοινωνίας, ανακοίνωσε πρόσφατα η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Πρόκειται για το FlightLite 100 Fast Ethernet Bridge του οίκου LightPointe Γερμανίας (www.lightpointe.com) που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.
Τη διάθεση ενός νέου προϊόντος Video Conference, με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και εκπληκτικές δυνατότητες αναβάθμισης, ανακοίνωσε πρόσφατα η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Πρόκειται για το Vega® Star Silver-E του οίκου Aethra (www.aethra.com) που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα η διαδικασία συγχώνευσης των εταιρειών Juniper Networks (www.juniper.net), πρωτοπόρο εταιρεία στη σχεδίαση και κατασκευή δρομολογητών (routers) υψηλών προδιαγραφών, και Netscreen Technologies κορυφαία εταιρεία με απόλυτη εξειδίκευση σε λύσεις Firewall, Intrusion Detection & Prevention, VPN και συστήματα Traffic Shaping.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της Powerware (www.powerware.com) στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση μίας νέας σειράς On-Line, Double Conversion UPS.
Νέες και σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Powerware (www.powerware.com) σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που δημοσίευσε η Frost & Sallivan, κορυφαία εταιρεία στατιστικών μελετών στο χώρο της πληροφορικής.
Την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των UPS επέλεξε το ΙΚΑ για την υποστήριξη του νέου Αξονικού Τομογράφου Siemens Somaton στο ΚΑΤ.