Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Με το βραβείο «’ριστο Προϊόν» διακρίθηκε ο ADSL Router Vigor 2600G της DrayTek (www.draytek.com), μετά από συγκριτικό test που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια του περιοδικού PC World. Ο Vigor 2600G, ιδανικός για υποστήριξη ασύρματων δικτύων (802.11g), σημείωσε την υψηλότερη επίδοση τόσο σε ταχύτητα-ποιότητα, όσο και σε ασφάλεια λόγω του εξαιρετικού SPI Firewall και του ιδιαίτερα πλούσιου Content Filtering που διαθέτει.
Με τρεις νέες διακρίσεις τιμήθηκε για τα προϊόντα της η Vivotek (http://www.vivotek.com/), πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP. Συγκεκριμένα, η δικτυακή κάμερα Pan/Tilt/Zoom PZ6122 κατέκτησε το βραβείο «Κορυφαίας Επιλογής» κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Computex Taipei 2005, καθώς και το βραβείο «2005 Best of Taiwan’s Best Award» από το κορυφαίο περιοδικό Eurotrade. Παράλληλα, η ασύρματη δικτυακή κάμερα Pan/Tilt PT3124 διακρίθηκε με τον τίτλο «Προϊόν Μέγιστης Απόδοσης» κατόπιν συγκριτικού test που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια του PC Magazine στην Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα βραβεία επιβεβαιώνουν την υψηλή αξιοπιστία, την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής και την άριστη απόδοση των προϊόντων της Vivotek.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) θα συμμετέχει ως χορηγός στο e-Security Forum που θα πραγματοποιηθεί από την Premier Events, στο Ledra Marriott Athens στις 1 και 2 Ιουνίου (9πμ-5:30μμ), σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό MIS Training Institute. Στόχος του e-Security Forum είναι να προσφέρει πληροφόρηση και ενημέρωση για συγκεκριμένες λύσεις ασφάλειας. Το Forum θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες, μία για τεχνικούς ασφάλειας και μία για εμπορικά στελέχη επιχειρήσεων.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη συνεργασίας της με τη Fortinet (http://www.fortinet.com/) Αμερικής, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων Antivirus-Firewall παγκοσμίως.
Τη διάθεση ενός νέου, μοντέλου για ασύρματη επικοινωνία στα 1.500 μέτρα, ανακοίνωσε πρόσφατα η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Πρόκειται για το FlightLite 100-Ε, της ιδιαίτερα επιτυχημένης οικογένειας προϊόντων Flightlite Fast Ethernet Bridge του οίκου LightPointe Γερμανίας (http://www.lightpointe.com/) που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.
Με δύο νέες σειρές UPS, On-Line Διπλής Μετατροπής, μπαίνει δυναμικά στην αγορά η Powerware (http://www.powerware.com/) μετά από την πρόσφατη εξαγορά της από την Eaton Αμερικής (http://www.eaton.com/). Οι δύο νέες σειρές, PW9355 8-15kVA και PW9390 40-160kVA, είναι σχεδιασμένες ειδικά για κρίσιμες εφαρμογές και διαθέτουν συντελεστή ισχύος 0.9 με ενεργό φίλτρο διόρθωσης αρμονικών ρεύματος εισόδου (<5% THDi), Hot Sync® redundancy, προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών (ABM™) για επιμήκυνση της ζωής των μπαταριών κατά 50%, και LCD display για εύκολο χειρισμό και ελέγχους. Οι νέες σειρές της Eaton-Powerware παρέχουν υψηλή απόδοση (High Efficiency από 92-98%), για μείωση των λειτουργικών εξόδων και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία.
Το κορυφαίο βραβείο “Symbol of Excellence 2005” απέκτησε για τα προϊόντα της η Vivotek (http://www.vivotek.com/), πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP. Με το συγκεκριμένο βραβείο, που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο αξιοπιστίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας αιχμής, διακρίθηκαν οι ασύρματες δικτυακές Pan/Tilt κάμερες PT3113, PT3123, PT3114 και PT3124.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, το σεμινάριο “Optical Wireless Connectivity” από τη LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) και τη LightPointe (www.lightpointe.com). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν σε βάθος όλες οι υπάρχουσες τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας και κυρίως η τεχνολογία Free-Space Optics (FSO) στην οποία ειδικεύεται η LightPointe.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) σε συνεργασία με τη LightPointe (www.lightpointe.com) διοργανώνει την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, σεμινάριο με θέμα “Optical Wireless Connectivity”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, από ομάδα επιστημόνων της LightPointe και θα καλύπτει τεχνικά θέματα αλλά και θέματα πωλήσεων, σχετικά με τη ασύρματη διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων μέσω της τεχνολογίας Free-Space Optics (FSO).
Τη διάθεση ενός νέου, εκπληκτικού προϊόντος ασύρματης επικοινωνίας, ανακοίνωσε πρόσφατα η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Πρόκειται για το FlightLite 100 Fast Ethernet Bridge του οίκου LightPointe Γερμανίας (www.lightpointe.com) που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.