Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα εσωτερικού χώρου χωνευτή IP κάμερα FD9182-H με κομψό σχεδιασμό και διακριτική εμφάνιση, ιδανική για τοποθέτηση σε οροφές ξενοδοχείων, καταστημάτων λιανικής, εστιατορίων, τραπεζών και γραφείων.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου dual-band 802.11ax Mesh Access Point VigorAP 960c, για σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου επαγγελματικού tri-band 802.11ac Wave2 Mesh access point, VigorAP 1000c, κατάλληλο για χρήση σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης πλήθους ατόμων.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει το νέο Web User Interface που ενσωματώνεται στη νέα σειρά καταγραφικών της VIVOTEK. Με πλήθος ενσωματωμένων λειτουργιών, πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφαλείας και έξυπνη αναζήτηση συμβάντων, τα νέα καταγραφικά της VIVOTEK αποτελούν την ιδανική λύση καταγραφής για πλήθος εφαρμογών.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση των νέων Layer 2+ managed 8-portswitch, VigorSwitchG2100 και VigorSwitchP2100, κατάλληλα για εφαρμογές smarthome και δίκτυα SMB.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα εξωτερικού χώρου IP κάμερα CC9380-HV για πανοραμική θέαση 180ο, χωρίς τυφλά σημεία!
HLEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει την εξωτερικού χώρου fixed dome IP κάμερα FD9360-H με ενσωματωμένο Cybersecurity anti-intrusion software της TrendMicro!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο,παρουσιάζει τη νέα σειρά Single-WAN Gigabit broadband Router, Vigor2135, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες συνδεσιμότητας των οικιακών χρηστών και των μικρών επιχειρήσεων, μέσα από υψηλές ταχύτητες!
Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα σειρά Next-Generation Firewall, Hillstone A-series, με προηγμένες τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες για υψηλά επίπεδα προστασίας.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το νέο Dual WAN 2.5G Security Router Vigor2962, ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των SMBs για πολλαπλά ταυτόχρονα VPN!