Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

ΕΑΤΟΝ 93PS UPS στην Περιφέρεια Πιερίας από τη LEXIS!

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία, την προμήθεια και εγκατάσταση  EATON UPS της σειράς 93PS ισχύος 8kVA με δυνατότητα επέκτασης στα 10kVA/KW μαζί με τις εσωτερικές του μπαταρίες, στο Τμήμα Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε με σκοπό την πλήρη προστασία του ευαίσθητου εξοπλισμού και των εφαρμογών στο Computer Room του τμήματος Πληροφορικής & Επικοινωνιών Π.Ε. Πιερίας. Τα κριτήρια επιλογής του συγκεκριμένου εξοπλισμού ήταν το εργοστάσιο κατασκευής, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η υψηλή απόδοση για χαμηλό κόστος χρήσης που σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία, συνέπεια και τεχνογνωσία των μηχανικών της LEXIS οδήγησαν στην επιτυχημένη εγκατάσταση.      

Η σειρά EATON 93PS παρέχει ενεργή προστασία για κάθε ευαίσθητη εφαρμογή όπως data centers, τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις, χρηματιστηριακές εγκαταστάσεις, συστήματα διαχείρισης κτιρίων, κέντρα βιομηχανικού αυτοματισμού, νοσοκομεία και γενικά όπου απαιτείται αξιόπιστη προστασία από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.

Το Τμήμα Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων της ΠΕ Πιερίας είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό και υλοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών σε τουλάχιστον πέντε σημεία/κτίρια αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς και υποστήριξης στους άνω των 120 υπαλλήλους της στις ειδικές εφαρμογές και εφαρμογές γραφείου που χρησιμοποιούν καθημερινά.

H LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της EATON στην Ελλάδα με πιστοποιημένους μηχανικούς σε όλες τις σειρές της EATON. Με άνω των 36 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των UPS και με πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, η LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάζει, να εγκαθιστά και να υποστηρίζει συστήματα UPS για την προστασία του ευαίσθητου εξοπλισμού από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.