Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

DrayTek: Η σειρά Vigor2927L εμπλουτίζεται με δύο νέα μοντέλα 5G LTE router

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η LEXIS (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων LTE router στην επιτυχημένη σειρά Vigor2927L, τα5g lte router draytek vigor2927lax 5g wireless wifi 6 μοντέλα Vigor2927L-5και Vigor2927Lax-5G, εξασφαλίζοντας γρήγορη σύνδεση μέσω 5G και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα των επιχειρήσεων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τα μοντέλα της σειράς Vigor2927L-5G είναι Dual-WAN, με υποστήριξη load-balancingκαι fail-over, έως 50 VPN, QoS, routepolicy, firewall, φιλτράρισμα περιεχομένου, bandwidth management, captive hotspot portal και πλήθος χαρακτηριστικών που ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων. Διαθέτουν τέσσερεις αποσπώμενες LTE κεραίες cat.6, μια θύρα USBκαι δύο θύρες SIM για την υλοποίηση διαφορετικών σεναρίων, με σκοπό το μηδενικό downtimeτ ων επιχειρήσεων.

Το hardware interface των μοντέλων αποτελείται από δύο GbE θύρες WAN εκ των οποίων η δεύτερη μπορεί να παραμετροποιηθεί ως LAN, πέντε fixed θύρες LAN και κουμπί για factory reset. Το ασύρματο μοντέλο Vigor2927Lax-5G είναι Wi-Fi 6 και διαθέτει τέσσερα SSIDs ανά μπάντα, τεχνολογίες AirTime Fairness και Band Steering, access control πολιτικές, ισχυρό authentication και κουμπί για απενεργοποίηση του Wi-Fi. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να λειτουργήσουν ως κεντρική κονσόλα για τη διαχείριση έως 20 VigorAPs, 10 Vigor Switches και 8 VPN. 

Η ολοκληρωμένη σειρά Vigor2927L-5G της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS και στο επίσημο online store της DrayTek www.draytek.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας