Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

DraySchool - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης DRAYTEK στην Αθήνα!

DraySchool - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης DRAYTEK στην Αθήνα!

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις για την εκπαίδευση έχουν ήδη καλυφθεί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της σελίδας για να σας ενημερώσουμε άμεσα στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)


Εναλλακτικά, θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντά την Παρασκευή 20/10 στην παρουσίαση με τίτλο: Νέες Λύσεις DrayTek και Κάλυψη εξωτερικού χώρου με το νέο AP920R (ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

 

 Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε:

ΔΩΡΕΑΝ διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης DRAYTEK

 17 & 18 Οκτωβρίου 2017

Τόπος Διεξαγωγής: 
LEXIS Πληροφορική - Κεντρικές Εγκαταστάσεις
Καρπάθου 2-4 & Εθνικής Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας Αττικής

Υπεύθυνος Εκπαιδευτής:
Henry Lo, DrayTek Application Engineer
---------------

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς τεχνικών τμημάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν για θέματα όπως δημιουργία συνδέσεων WAN, LAN και VLAN, VPN, load balancing & failover, πολιτικές firewall, routing, παραμετροποίηση access points και κεντρική διαχείρισή τους από routers, QoS & Bandwidth Management, σε εξοπλισμό DrayTek που θα παρέχει η LEXIS.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και τις 2 ημέρες και η επίσημη πιστοποίηση σε DrayTek θα δοθεί μόνο σε όσους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν επιτυχώς την αντίστοιχη εξέταση.  

Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Τι θα χρειαστείτε?

Φορητό Υπολογιστή για την εκτέλεση του πρακτικού μέρους της εκπαίδευσης

 ♦

H Δήλωση Συμμετοχής είναι υποχρεωτική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Η DrayTek (www.draytek.com), παγκοσμίως γνωστή και βραβευμένη για την ποιότητα και τεχνολογική αρτιότητα των προϊόντων της, είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών προϊόντων για SOHO και SMB. Οι λύσεις που διαθέτει περιλαμβάνουν μια πλήρη γκάμα από xDSL Routers με ενσωματωμένες δυνατότητες Wireless, 4G και VoIP, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Όλοι οι routers διαθέτουν δυναμικό Web Content Filtering της Cyren (Commtouch) καθώς και πλήθος άλλων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Τα προϊόντα της DrayTek, κατάλληλα για όλες τις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας και δικτυακής ασφάλειας, ικανοποιούν ή ακόμα και ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.


Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις για την εκπαίδευση έχουν ήδη καλυφθεί.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να σας ενημερώσουμε άμεσα στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση: