Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο VigorSwitch P1280 (24-Port Gigabit Web Smart PoE Switch).
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ATCOM Technology Co., Ltd στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010, παρουσιάζει τις νέες συσκευές A16, A26, και CT series.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Hillstone Networks, Inc. με κύριο στόχο της την προστασία φυσικών και εικονικών δικτυών (virtual/cloud) σε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20/10/2017 η εβδομάδα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων DrayTek που διοργάνωσε η LEXIS Πληροφορική, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο. H εβδομάδα περιελάμβανε ενημερωτικές παρουσιάσεις στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης «DraySchool», που απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς τεχνικών τμημάτων και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Η DrayTek κερδίζει για άλλη μια φορά στα βραβεία του PC Pro Excellence. Σε μια τελετή που θα γίνει στο Λονδίνο στις 12 Οκτωβρίου 2017, ο αρχισυντάκτης του PC Pro, Tim Danton θα παραδώσει το τρόπαιο στη DrayTek ως νικητή του "Best Router Brand". Αυτή είναι η 8η φορά που η DrayTek κερδίζει αυτό το βραβείο!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην Εβδομάδα Εκδηλώσεων DrayTek που θα πραγματοποιηθεί 17 - 20 Οκτωβρίου 2017. Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα από εξειδικευμένο μηχανικό της DrayTek. Απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 11/10/2017 (14.00 – 16:40) εκδήλωση με τίτλο «Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek».
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, παρουσιάζει το νέο λογισμικό απομακρυσμένης κεντρικής διαχείρισης της DrayTek, VigorACS 2.
LEXIS Πληροφορική - Ενημέρωση! Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
Αγαπητοί συνεργάτες, σας ενημερώνουμε οτι τη Δευτέρα 14/08/2017 η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων 4ipnet στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου NMS100 που έρχεται να δώσει λύση στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων όπως αλυσίδες υποκαταστημάτων, super markets, μεγάλα καταστήματα λιανικής κλπ., όπου το τμήμα ΙΤ πρέπει να διαχειρίζεται και να επιτηρεί πλήθος απομακρυσμένων controllers και access point.