Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Εκπαιδεύσεις / Εκδηλώσεις

DrayTek Wireless Solutions Event
DrayTek Wireless Solutions Event
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. και η DRAYTEK Corp. σας προσκαλούν στο DrayTek Wireless Solutions Event που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 10/5 και την Τετάρτη 11/5, 2016 στις εγκαταστάσεις της LEXIS.

 

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. και η DRAYTEK Corp. 
σας προσκαλούν στο DrayTek Wireless Solutions Event
που θα πραγματοποιηθεί
 

στην Αθήνα την Τρίτη 10/5 και την Τετάρτη 11/5, 2016 στις εγκαταστάσεις της LEXIS (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, Γέρακας) και
 
στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 12/5, 2016 στο ξενοδοχείο Τhe Met (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη)
 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και σε τηλεπικοινωνιακούς πάροχους και ISPs. Θα παρουσιαστεί η γκάμα των προϊόντων της DrayTek, με αναφορές στα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων, ενώ σε τεχνικό επίπεδο θα παρουσιαστούν ενδεικτικές εφαρμογές και σενάρια των λύσεων που υποστηρίζουν. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση AP & Switch Management, PC Based APM,  High Availability, Central Management και Hot Spot Web Portal με δυνατότητα Hands On. 
 
Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων, απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα από μηχανικούς της DrayTek σε συνεργασία με μηχανικούς της LEXIS.
Η εκπαίδευση θα γίνει σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek που θα παρέχει η εταιρεία μας. Απαιτούμενος εξοπλισμός από τους συμμετέχοντες: Φορητός Η/Υ.
 

Αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφές συμμετοχής on line στα links:  
Αθήνα – Τρίτη 10 Μαΐου 2016,  08:45 – 15:30
Αθήνα – Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, 08:45 – 15:30
Θεσσαλονίκη – Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, 08:45 – 15:30

 

Πληροφορίες: 210 6777007
marketing@lexis.gr

 

“DrayTek: Your Reliable

        Networking Solutions Partner”

LEXIS στη HoReCa 2016| Συμμετέχουμε! [Save the date: 12-15/02/2016]
LEXIS στη HoReCa 2016| Συμμετέχουμε! [Save the date: 12-15/02/2016]
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. συμμετέχει στην 11η HORECA 2016, που θα πραγματοποιηθεί από 12-15 Φεβρουαρίου 2016 στο Metropolitan Expo.

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. συμμετέχει στην 11η HORECA 2016, που θα πραγματοποιηθεί από 12-15 Φεβρουαρίου 2016 στο Metropolitan Expo.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι σειρές προϊόντων της DrayTek, καθώς και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες ξενοδοχείων, εστιατορίων και χώρων εστίασης.
Τις λύσεις της εταιρείας μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο περίπτερο D46, στην αίθουσα 3.

Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική.

Η LEXIS Πληροφορική συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Από το 1986, η εταιρεία έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και συστημάτων αδιάλειπτης ενέργειας (UPS), ενώ από τα πρώτα ακόμα χρόνια της λειτουργίας της, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στους τομείς εξειδίκευσής της.

Allied Telesis Sales Training and Workshops
Allied Telesis Sales Training and Workshops
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της Allied Telesis που θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 17/11 και την Τετάρτη 18/11, 2015 στις εγκαταστάσεις της (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας).

 
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της Allied Telesis που θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 17/11 και την Τετάρτη 18/11, 2015 στις εγκαταστάσεις της (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας). 
 
H πρόσκληση απευθύνεται σε sales, presales και τεχνικούς συνεργάτες. 
 
Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων, απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα από μηχανικούς της Allied Telesis σε συνεργασία με την LEXIS, ενώ η εκπαίδευση θα γίνει σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό που θα παρέχει η εταιρεία μας. Απαιτούμενος εξοπλισμός από τους συμμετέχοντες: Φορητός Η/Υ & USB-to-RS232 DB9 serial adapter. 

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το παρακάτω Link 
https://www.eventora.com/en/Events/allied-telesis-sales-training-/
 
Πληροφορίες: 
Μαίρη Μπαστάνη 
Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας 
marketing@lexis.gr, 210 6777007 
Πρόσκληση στο 5ο Συνέδριο Infocom Security
Πρόσκληση στο 5ο Συνέδριο Infocom Security
Λεπτομέρειες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5o Infocom Security 2015 1η Απριλίου 2015 - Divani Caravel Hotel Mind the Risk. Be Proactive! H LEXIS Πληροφορική σας περιμένει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο 5o Infocom Security στο Divani Caravel Hotel.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

5o Infocom Security 2015

1η Απριλίου 2015 - Divani Caravel Hotel

Mind the Risk. Be Proactive!
 

LEXIS Πληροφορική σας περιμένει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο 5o Infocom Security στο Divani Caravel Hotel.
 
Θα παρουσιαστούν όλες οι λύσεις σχετικά με το IT Security:
# Οι νέες απειλές, οι κίνδυνοι και οι ΙΤ υποδομές (cloud, data centers, mobility) που επηρεάζουν την ασφάλεια των πληροφοριών και των υποδομών.
# Τα νέα «όπλα», οι κανόνες και οι μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρησης του ρίσκου.
# Οι σωστές μεθοδολογίες, τα νέα χαρακτηριστικά των κινδύνων, το προφίλ των επιτιθέμενων σήμερα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν
 
Ελάτε να συζητήσουμε ποιες νέες τεχνολογίες είναι αποτελεσματικές για την προστασία των πληροφοριών, πως θα τις εντάξουμε στο ΙΤ περιβάλλον της επιχείρησής σας και πως θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας, ώστε να εμπεδώσει και να εφαρμόζει τις πολιτικές ασφάλειας.

 

Δωρεάν Εγγραφή: http://www.infocomsecurity.gr/5o-infocom-security-2015/forma-engrafis

 
Σας περιμένουμε στο stand #23! 
 
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».
 
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από μηχανικούς της DrayTek Corp, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων των κεντρικών εγκαταστάσεων της LEXIS στον Γέρακα Αττικής.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εμπορικές παρουσιάσεις που αφορούσαν στην γκάμα των προϊόντων DrayTek, τα νέα προϊόντα και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, καθώς και ενδεικτικές εφαρμογές που υποστηρίζονται από προϊόντα της DrayTek σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Σε τεχνικό επίπεδο, με Hands on training σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek παρουσιάστηκαν εφαρμογές και σενάρια λύσεων που υποστηρίζουν τα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση σε LAN/WAN, VPN & CVM, Centralized Management & Firewall και Aps Management.
 
Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με την ομάδα των τεχνικών της LEXIS και της DrayTek θέματα και απορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις λύσεις της DrayTek.
 
H διεξαγωγή του σεμιναρίου έγινε στην Αγγλική γλώσσα. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, το υλικό όλων των παρουσιάσεων και αναμνηστικά δώρα.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.
FORTINET Security Day
FORTINET Security Day
Λεπτομέρειες

H LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση Fast and Secure, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympic, αίθουσα Panorama.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση Fast and Secure, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympicαίθουσα Panorama

Η εκδήλωση θα εστιάσει στις λύσεις High Performance Network Security της FORTINET, ενώ θα παρουσιαστούν και case studies μεγάλων Service Providers και επιχειρήσεων. 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο Fortinet 
Fast and Secure Event Registration 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

e-mail: marketing@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.

 

 

H LEXIS συμμετέχει στη SECUREXPO  2014
H LEXIS συμμετέχει στη SECUREXPO 2014
Λεπτομέρειες

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση S E C U R E X P O 2 0 1 4. που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Μαΐου στο εκθ. κέντρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας (Λ. Ποσειδώνος - Ελληνικό, δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας)

 
 
H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση
 
 S E C U R E X P O    2 0 1 4. 
 
που θα πραγματοποιηθεί
 
από 9 έως 11  Μαΐου
 
στο εκθ. κέντρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας
(Λ. Ποσειδώνος - Ελληνικό, δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας)
 
H LEXIS στην Έκθεση INDELEX ELECTRONICA 2011
H LEXIS στην Έκθεση INDELEX ELECTRONICA 2011
Λεπτομέρειες

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση INDELEX / ELECTRONICA από 17 έως 20 Μαρτίου στο εκθ. κέντρο ΕΚΕΠ (12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση) και στην παρουσίαση "VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3 στο χώρο της έκθεσης.

H LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στην Έκθεση
 
INDELEX / ELECTRONICA
 
από 17 έως 20 Μαρτίου
 
στο εκθ. κέντρο ΕΚΕΠ
(12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση)
 
και στην παρουσίαση
 
"VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap"
 
που θα πραγματοποιηθεί την
 
Παρασκευή 18/3 στο χώρο της έκθεσης.
 
 
 
 
 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο περίπτερο της LEXIS (Νο Α19α) τα μοντέλα ενσύρματων και ασύρματων δικτυακών καμερών της VivoTek που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά, καθώς και πλήθος εφαρμογών.
 
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση με θέμα "VivoTek IP Surveillance Solutions - 2011 Roadmap"  που θα πραγματοποιηθεί σε δύο ίδια τμήματα την Παρασκευή 18/3, κατά τις ώρες 17:00-18:00 & 19:00-20:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων του εκθεσιακού κέντρου ΕΚΕΠ.
 
Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη χαρά να σας παρουσιάσουμε και  να δείτε από κοντά την ευρεία γκάμα των δικτυακών καμερών της VivoTek, με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές δυνατότητες!
 
 
Επιτυχημένη η 1η επίσημη παρουσίαση της Fortinet στην Ελλάδα
Επιτυχημένη η 1η επίσημη παρουσίαση της Fortinet στην Ελλάδα
Λεπτομέρειες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της Fortinet στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της Fortinet στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Intercontinental. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το σύνολο των τελικών συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη, ενώ το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων παρέμεινε αμείωτο έως το τέλος της εκδήλωσης.
 
Ειδικότερα, πάνω από 100 εταιρείες παρακολούθησαν δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο, το οποίο κάλυψε τόσο τεχνικά θέματα όσο και θέματα πωλήσεων γύρω από ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων και των εφαρμογών της Fortinet. Επιπλέον, έγινε λεπτομερής παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός του 2010, ενώ τα στελέχη της Fortinet αναφέρθηκαν στις νέες τάσεις της αγοράς δικτυακής ασφάλειας, στις πιο πρόσφατες τεχνικές κακόβουλων επιθέσεων και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.
 
Η LEXIS είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2005. Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της Lexis διαθέτουν ισχυρή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας δικτύων, έναν από τους κύριους τομείς εξειδίκευσής της εταιρείας, ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν την πλέον συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή. 
Infosystem 2009
Infosystem 2009
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στο περίπτερό της (περίπτερο 12 stand 2) στην Infosystem 2009 (23η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής).

Η LEXIS Πληροφορική σας προσκαλεί στο περίπτερό της (περίπτερο 12 stand 2) στην Infosystem 2009 (23η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής).  

Kαθ΄όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε δωρεάν υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, καθώς όλοι οι χώροι του εκθεσιακού κέντρου διαθέτουν δικτυακή υποδομή Wi-Fi, μέσω των συστημάτων High-Performance Wi-Fi Array του κορυφαίου Αμερικανικού οίκου Xirrus που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.