Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Εκπαιδεύσεις / Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek στη Θεσσαλονίκη - 11/10/2017
Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek στη Θεσσαλονίκη - 11/10/2017
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

 

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο:

Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017


H παρουσίαση είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της LEXIS στη Θεσσαλονίκη (Μαυρομιχάλη 32, Τ.Κ. 54248) και απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες που εδρεύουν στη Β. Ελλάδα.

Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H Δήλωση Συμμετοχής είναι υποχρεωτική.

Για άμεση επιβεβαίωση εγγραφής πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Περιγραφή:

Στο πρώτο μέρος της παρουσίασης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε τα τελευταία νέα σχετικά με τη δραστηριότητα της VivoTek καθώς και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για το σχεδιασμό και την κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων στη βιομηχανία των συστημάτων παρακολούθησης. Επίσης, θα παρουσιαστεί η νέα σειρά δικτυακών καμερών, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους καθώς και τα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην Ελληνική αγορά.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις της VivoTek και πως αυτές εφαρμόστηκαν σε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, καθώς και Real Time επίδειξη εγκατεστημένης κάμερας ασφαλείας.   


 Πρόγραμμα:

  14.00 – 14:30 > Προσέλευση
  14:30 – 14:45 > Παρουσίαση της VivoTek - Εταιρικό προφίλ
  14:45 – 15:15 > Χαρακτηριστικά καμερών και καταγραφικών
  15:15 – 16:00 > Παρουσίαση προϊόντων VivoTek
  16:00 – 16:10 > Διάλειμμα
  16:10 – 16:30 > Παρουσίαση εγκαταστάσεων στην Ελλάδα / Επίδειξη live κάμερας
  16:30 – 16:40 > Συζήτηση, Ερωτήσεις

 

Η VIVOTEK (www.vivotek.com), πρωτοπόρος εταιρία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, ιδρύθηκε στην Ταϊβάν το 2000 και εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν ηγέτη αναγνωρισμένου κύρους στον κλάδο της ασφάλειας. Διαθέτει ασύρματες και ενσύρματες IP κάμερες, τύπου Box/Mini, Bullet, Fixed Dome, Panoramic/Fishery, Mobile Dome, PTZ/Speed Dome και Cube. Όλες οι κάμερες της VivoTek είναι εξοπλισμένες με Digital Recording Software για ταυτόχρονη παρακολούθηση και μαγνητοσκόπηση 32 σημείων σε πραγματικό χρόνο ενώ μπορούν να δεχτούν ειδικό software για τη διαχείριση χιλίων και πλέον καμερών από mobile συσκευές. Στην γκάμα των προϊόντων VivoTek περιλαμβάνονται επίσης NVR, Video Servers καθώς και μια σειρά από Poe Switches.


Για άμεση επιβεβαίωση εγγραφής πατήστε ΕΔΩ για εγγραφή.

Εναλλακτικά στείλτε μας τα στοιχεία σας μέσω της παρακάτω φόρμας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση:

Παρουσίαση από τη VivoTek και τη LEXIS Πληροφορική
Παρουσίαση από τη VivoTek και τη LEXIS Πληροφορική
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 14/06/2017 (09:30 – 13:30) παρουσίαση με τίτλο «VivoTek Security Day» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS.

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 14/06/2017 (09:30 – 13:30) παρουσίαση με τίτλο «VivoTek Security Day» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS.

H παρουσίαση απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και τα αγγλικά από μηχανικούς της VivoTek και της LEXIS.

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα σχετικά με τη δραστηριότητα της VivoTek καθώς και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για το σχεδιασμό και την κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων στη βιομηχανία των συστημάτων παρακολούθησης. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στη νέα σειρά δικτυακών καμερών, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους καθώς και τα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην Ελληνική αγορά.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις της VivoTek και πως αυτές εφαρμόστηκαν σε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικό Πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής: http://bit.ly/lexis_vivotek_event

LEXIS στη HoReCa 2017| Συμμετέχουμε! [Save the date: 10-13/02/2017]
LEXIS στη HoReCa 2017| Συμμετέχουμε! [Save the date: 10-13/02/2017]
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 10/02 έως και τη Δευτέρα 13/02.

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 10/02 έως και τη Δευτέρα 13/02. 

Η LEXIS Πληροφορική σας περιμένει στο περίπτερο D45 στo HALL 3 (τομέας "Future Hotel on the Web") για να σας ενημερώσει για τις νέες σειρές προϊόντων της DrayTek και για ολοκληρωμένες λύσεις ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, προσαρμοσμένες στις ανάγκες ξενοδοχείων, εστιατορίων, χώρων εστίασης και όχι μόνο! Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά την γκάμα προϊόντων της DrayTek σε routers, access points και switches, καθώς και να περιηγηθείτε στο interface των web ρυθμίσεων τους.

Η DrayTek, παγκοσμίως γνωστή και βραβευμένη για την ποιότητα και τεχνολογική αρτιότητα των προϊόντων της, είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών προϊόντων για SOHO και SMB. Οι λύσεις που διαθέτει περιλαμβάνουν μια πλήρη γκάμα από xDSL Routers με ενσωματωμένες δυνατότητες Wireless, 4G και VoIP, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Όλοι οι routers διαθέτουν δυναμικό Web Content Filtering της Cyren (Commtouch) καθώς και πλήθος άλλων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Τα προϊόντα της DrayTek, κατάλληλα για όλες τις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας και δικτυακής ασφάλειας, ικανοποιούν ή ακόμα και ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ LEXIS ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ: H είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση. Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν τα παραπάνω, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους.

Παρουσίαση: VivoTek Advanced Technologies of IP Surveillance and Video Analytics
Παρουσίαση: VivoTek Advanced Technologies of IP Surveillance and Video Analytics
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc. σας προσκαλούν τηνΤρίτη 31/05/2016 στην παρουσίαση με τίτλο: Advanced Technologies of IP Surveillance and Video Analytics.

 

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc. σας προσκαλούν

τηνΤρίτη 31/05/2016 στην παρουσίαση με τίτλο:

Advanced Technologies of IP Surveillance and Video Analytics

Ομιλητής:
Lucas Gromowski
VivoTek Regional Manager

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας Αττικής). Απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και είναι δωρεάν. Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Περιγραφή παρουσίασης:

Οι "έξυπνες λειτουργίες" είναι μια σαφής τάση στον τομέα των συστημάτων επιτήρησης μέσω IP. Στην παρουσίαση θα δoθεί έμφαση στις δυνατότητες των Video Content Analytics (Line Crossing Detection, Field Detection και Loitering Detection), στα LPC/LPR (License Plate Capturing/Recognition), τις εφαρμογές τους και το πώς μπορούν να βοηθήσουν το χρήστη. Επίσης, θα παρουσιαστεί η νέα σειρά δικτυακών καμερών της VivoTek, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους καθώς και τα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην Ελληνική αγορά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ
Η έγκαιρη εγγραφή είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της θέσης σας!
Παρακαλούμε εγγραφείτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον παραπάνω σύνδεσμο ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

LEXIS ΑΕ, Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας Αττικής
Πληροφορίες: 210 6777007 ή στο marketing@lexis.gr

Agenda:
09:30 – 10:00

Registration / Welcome Coffee

10:00 – 12:00

- About VivoTek 
Get to know VivoTek, how it operates and why it is worth partnering with us.

- IP over Analog
Benefits of IP technology over analog infrastructure you can share with your clients.

- Key products highlights 
Stars of our portfolio, most interesting and competitive products.    

- Key technologies and features intro
Introduction of VivoTek products, their advanced technology and useful features.   

- New and upcoming products
Brief intro into the newest additions to our portfolio, and products to be available soon. 

- Q&A

12:00 – 12:30

Coffee Break

12:30-14:00

 

 

 

- Future trends and solutions
What’s coming next, products we are preparing to stay in the lead.

- VCA (Video Content Analytics) and its applications
Intelligent functions are a clear trend in modern surveillance, we will introduce what can be done with VCA, which applications may require it, and how they add value for the end-user. 

- LPC/LPR (License Plate Capturing / Recognition) in projects  
As license plate recognition is becoming more popular, we want to share some useful information on how to design LPC/LPR systems and what equipment to use to get the best results. 

- Q&A

DrayTek Wireless Solutions Event
DrayTek Wireless Solutions Event
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. και η DRAYTEK Corp. σας προσκαλούν στο DrayTek Wireless Solutions Event που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 10/5 και την Τετάρτη 11/5, 2016 στις εγκαταστάσεις της LEXIS.

 

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. και η DRAYTEK Corp. 
σας προσκαλούν στο DrayTek Wireless Solutions Event
που θα πραγματοποιηθεί
 

στην Αθήνα την Τρίτη 10/5 και την Τετάρτη 11/5, 2016 στις εγκαταστάσεις της LEXIS (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, Γέρακας) και
 
στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 12/5, 2016 στο ξενοδοχείο Τhe Met (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη)
 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και σε τηλεπικοινωνιακούς πάροχους και ISPs. Θα παρουσιαστεί η γκάμα των προϊόντων της DrayTek, με αναφορές στα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων, ενώ σε τεχνικό επίπεδο θα παρουσιαστούν ενδεικτικές εφαρμογές και σενάρια των λύσεων που υποστηρίζουν. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση AP & Switch Management, PC Based APM,  High Availability, Central Management και Hot Spot Web Portal με δυνατότητα Hands On. 
 
Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων, απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα από μηχανικούς της DrayTek σε συνεργασία με μηχανικούς της LEXIS.
Η εκπαίδευση θα γίνει σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek που θα παρέχει η εταιρεία μας. Απαιτούμενος εξοπλισμός από τους συμμετέχοντες: Φορητός Η/Υ.
 

Αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφές συμμετοχής on line στα links:  
Αθήνα – Τρίτη 10 Μαΐου 2016,  08:45 – 15:30
Αθήνα – Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, 08:45 – 15:30
Θεσσαλονίκη – Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, 08:45 – 15:30

 

Πληροφορίες: 210 6777007
marketing@lexis.gr

 

“DrayTek: Your Reliable

        Networking Solutions Partner”

LEXIS στη HoReCa 2016| Συμμετέχουμε! [Save the date: 12-15/02/2016]
LEXIS στη HoReCa 2016| Συμμετέχουμε! [Save the date: 12-15/02/2016]
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. συμμετέχει στην 11η HORECA 2016, που θα πραγματοποιηθεί από 12-15 Φεβρουαρίου 2016 στο Metropolitan Expo.

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. συμμετέχει στην 11η HORECA 2016, που θα πραγματοποιηθεί από 12-15 Φεβρουαρίου 2016 στο Metropolitan Expo.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι σειρές προϊόντων της DrayTek, καθώς και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες ξενοδοχείων, εστιατορίων και χώρων εστίασης.
Τις λύσεις της εταιρείας μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο περίπτερο D46, στην αίθουσα 3.

Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική.

Η LEXIS Πληροφορική συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Από το 1986, η εταιρεία έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και συστημάτων αδιάλειπτης ενέργειας (UPS), ενώ από τα πρώτα ακόμα χρόνια της λειτουργίας της, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στους τομείς εξειδίκευσής της.

Allied Telesis Sales Training and Workshops
Allied Telesis Sales Training and Workshops
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της Allied Telesis που θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 17/11 και την Τετάρτη 18/11, 2015 στις εγκαταστάσεις της (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας).

 
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της Allied Telesis που θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 17/11 και την Τετάρτη 18/11, 2015 στις εγκαταστάσεις της (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας). 
 
H πρόσκληση απευθύνεται σε sales, presales και τεχνικούς συνεργάτες. 
 
Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων, απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα από μηχανικούς της Allied Telesis σε συνεργασία με την LEXIS, ενώ η εκπαίδευση θα γίνει σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό που θα παρέχει η εταιρεία μας. Απαιτούμενος εξοπλισμός από τους συμμετέχοντες: Φορητός Η/Υ & USB-to-RS232 DB9 serial adapter. 

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το παρακάτω Link 
https://www.eventora.com/en/Events/allied-telesis-sales-training-/
 
Πληροφορίες: 
Μαίρη Μπαστάνη 
Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας 
marketing@lexis.gr, 210 6777007 
Πρόσκληση στο 5ο Συνέδριο Infocom Security
Πρόσκληση στο 5ο Συνέδριο Infocom Security
Λεπτομέρειες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5o Infocom Security 2015 1η Απριλίου 2015 - Divani Caravel Hotel Mind the Risk. Be Proactive! H LEXIS Πληροφορική σας περιμένει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο 5o Infocom Security στο Divani Caravel Hotel.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

5o Infocom Security 2015

1η Απριλίου 2015 - Divani Caravel Hotel

Mind the Risk. Be Proactive!
 

LEXIS Πληροφορική σας περιμένει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο 5o Infocom Security στο Divani Caravel Hotel.
 
Θα παρουσιαστούν όλες οι λύσεις σχετικά με το IT Security:
# Οι νέες απειλές, οι κίνδυνοι και οι ΙΤ υποδομές (cloud, data centers, mobility) που επηρεάζουν την ασφάλεια των πληροφοριών και των υποδομών.
# Τα νέα «όπλα», οι κανόνες και οι μέθοδοι αντιμετώπισης και διαχείρησης του ρίσκου.
# Οι σωστές μεθοδολογίες, τα νέα χαρακτηριστικά των κινδύνων, το προφίλ των επιτιθέμενων σήμερα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν
 
Ελάτε να συζητήσουμε ποιες νέες τεχνολογίες είναι αποτελεσματικές για την προστασία των πληροφοριών, πως θα τις εντάξουμε στο ΙΤ περιβάλλον της επιχείρησής σας και πως θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας, ώστε να εμπεδώσει και να εφαρμόζει τις πολιτικές ασφάλειας.

 

Δωρεάν Εγγραφή: http://www.infocomsecurity.gr/5o-infocom-security-2015/forma-engrafis

 
Σας περιμένουμε στο stand #23! 
 
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
DrayTek Wireless Solutions Event - Αθήνα
Λεπτομέρειες

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».
 
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από μηχανικούς της DrayTek Corp, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων των κεντρικών εγκαταστάσεων της LEXIS στον Γέρακα Αττικής.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εμπορικές παρουσιάσεις που αφορούσαν στην γκάμα των προϊόντων DrayTek, τα νέα προϊόντα και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, καθώς και ενδεικτικές εφαρμογές που υποστηρίζονται από προϊόντα της DrayTek σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Σε τεχνικό επίπεδο, με Hands on training σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek παρουσιάστηκαν εφαρμογές και σενάρια λύσεων που υποστηρίζουν τα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση σε LAN/WAN, VPN & CVM, Centralized Management & Firewall και Aps Management.
 
Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με την ομάδα των τεχνικών της LEXIS και της DrayTek θέματα και απορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις λύσεις της DrayTek.
 
H διεξαγωγή του σεμιναρίου έγινε στην Αγγλική γλώσσα. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, το υλικό όλων των παρουσιάσεων και αναμνηστικά δώρα.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.
FORTINET Security Day
FORTINET Security Day
Λεπτομέρειες

H LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση Fast and Secure, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympic, αίθουσα Panorama.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση Fast and Secure, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympicαίθουσα Panorama

Η εκδήλωση θα εστιάσει στις λύσεις High Performance Network Security της FORTINET, ενώ θα παρουσιαστούν και case studies μεγάλων Service Providers και επιχειρήσεων. 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο Fortinet 
Fast and Secure Event Registration 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

e-mail: marketing@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.