Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η Hillstone Networks, Inc., κορυφαίος πάροχος λύσεων Enterprise Security και Risk Management, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς Firewall, Χ9180, ειδικά σχεδιασμένη για την απόλυτη προστασία των Data Centers.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) , αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και τεχνική κατάρτιση των συνεργατών της, διοργανώνει την παρουσίαση και τεχνική εκπαίδευση DrayTek Training σε Ηράκλειο (21/05), Χανιά (22/05) και Θεσσαλονίκη (23/05).
Η Hillstone Networks, Inc., κορυφαίος πάροχος λύσεων Enterprise Security και Risk Management, ανακοίνωσε την ένταξη της λύσης της Network Traffic Analysis (ΝΤΑ), Hillstone Server Breach Detection System (sBDS), στο Network Traffic Analysis Market Guide της Gartner.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς LTE router, Vigor2620L, σχεδιασμένο να καλύψει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και των οικιακών χρηστών.
Πιστοποιητικό Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 (Model for quality assurance in Design, Development, Production, Installation and Servicing) χορηγήθηκε πρόσφατα στη LEXIS Πληροφορική Α.Ε. από το φορέα πιστοποίησης EQA (European Quality Assurance) έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία αναβάθμισης από το πρότυπο 9001:2008.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 08/02 έως και τη Δευτέρα 11/02.
Cloud Protection και Security Management από τη Hillstone! Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
H Hillstone Networks (www.hillstonenet.com) με τις λύσεις CloudEdge και CloudHive κάνει μετάβαση σε private, public ή hybrid cloud υποδομή, προσφέροντας ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες των σύγχρονων εταιρειών μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης των πληροφοριακών συστημάτων.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει το νέο παρουσιάζει το VigorAP 920RPD, το νέο μοντέλο της σειράς εξωτερικού χώρου Access Point της DrayTek και εξέλιξη του δημοφιλούς VigorAP 920R.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει το νέο 24-port Managed Gigabit PoE Switch, VigorSwitch P2121 κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της ΕΑΤΟΝ στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά της ΕΑΤΟΝ 9SX UPS, διάδοχο της ιδιαίτερα επιτυχημένης και γνωστής σειράς 9130 ισχύος από 700VA έως 6kVA που διατίθενται σε μορφές Tower και Rack.