Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει την άφιξη της νέας πλατφόρμας ασφάλειας δεδομένων επόμενης γενιάς της Hillstone Networks, X10800, ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των data center. Υποστηρίζει έως και 7 Tbps Firewall throughput και όλες τις υπηρεσίες ενός NGFW, προηγμένες δυνατότητες πρόληψης απειλών και multi-tenancy χαρακτηριστικά!
Η 4ipnet, ηγέτης στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων Wi-Fi και access management, ενισχύει την επιτυχημένη της σειρά WHG series με τα δύο νέα πανίσχυρα Secure WLAN Controllers, WHG713 και WHG803. Παρέχουν υπηρεσίες cloud-based management στα 4ipnet Αccess Points με δυνατότητα ταυτόχρονης υποστήριξης τοπικών και απομακρυσμένων δικτύων με σκοπό τη διαχείριση, την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση όλων των διαχειριζόμενων ασύρματων Access Points που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Διαθέσιμη από τη LEXIS η νέα κάμερα εξωτερικού χώρου της VivoTek, IB9365-HT, τεχνολογίας Η.265 με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις με αισθητήρα full HD και λειτουργίες SNV ΙΙ και WDR Pro ΙΙ για δύσκολες χαμηλές συνθήκες φωτισμού και υψηλής αντίθεσης.
Τα μοντέλα Vigor2862ac και AP 902 της DrayTek εμπιστεύτηκε το 64ο Rally Acropolis για την κάλυψη ασύρματης δικτύωσης στο event!
Μια νέα σειρά καμερών τεχνολογίας Η.265 της VivoTek με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις είναι πλέον διαθέσιμη από τη LEXIS. H σειρά αποτελείται από τα μοντέλα FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV, IB9365-EHT και IB9365-HT, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο anti-intrusion software της Trend Micro με δυνατότητα ανίχνευσης και αυτόματης αποτροπής τυχόν επιθέσεων και αποκλεισμού ύποπτων γεγονότων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.
Το νέο μοντέλο MS9390-HV ήρθε για να εμπλουτίσει τη δημοφιλή σειρά πανοραμικών καμερών της VivoTek. Η κάμερα διαθέτει 2 ευρυγώνιους φακούς, λειτουργία electronic image stitching και υψηλής ανάλυσης αισθητήρες 8-megapixel για θέαση 180ο.
Η LEXIS ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με τον οίκο New Rock Technologies Inc. (www.newrocktech.com), ηγέτη στο σχεδιασμό και την κατασκευή λύσεων VoIP τηλεφωνίας για SMEs και ITSPs. Η γκάμα των προϊόντων της New Rock περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις IP τηλεφωνίας με έμφαση στα IP-PBX μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
Τα νέα μοντέλα εξωτερικού χώρου 802.11ac Wave 2 AccessPoint AP920R διαθέτουν περίβλημα IP67, ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης.
Τα νέα μοντέλα της σειράς Vigor 2762 από τη DrayTek κάνουν τη διαφορά με τη δυνατότητα διαχείρισης έως δύο Access Point λειτουργώντας ως controller!
A Special Tech Day: the DrayTek Training Day ! Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
H LEXIS Πληροφορική σε συνεργασία με τη DraytTek σας προσκαλεί στο event DrayTek Training Day σε Αθήνα (26/04 & 27/04) και Θεσσαλονίκη (24/04). Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες λύσεις Hospitality, ACS 2, basic και advanced παραμετροποίηση Routers και Access Points. Ολοκληρωμένη ενημέρωση και κατάρτιση από τους πιο έμπειρους τεχνικούς της Lexis και τον Regional Sales Manager, Ethan Tai της DrayTek.