Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 11/10/2017 (14.00 – 16:40) εκδήλωση με τίτλο «Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek».
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, παρουσιάζει το νέο λογισμικό απομακρυσμένης κεντρικής διαχείρισης της DrayTek, VigorACS 2.
LEXIS Πληροφορική - Ενημέρωση! Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
Αγαπητοί συνεργάτες, σας ενημερώνουμε οτι τη Δευτέρα 14/08/2017 η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων 4ipnet στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου NMS100 που έρχεται να δώσει λύση στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων όπως αλυσίδες υποκαταστημάτων, super markets, μεγάλα καταστήματα λιανικής κλπ., όπου το τμήμα ΙΤ πρέπει να διαχειρίζεται και να επιτηρεί πλήθος απομακρυσμένων controllers και access point.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/06/2017 το σεμινάριο «VivoTek Security Day», στη διάρκεια του οποίου η LEXIS Πληροφορική σε συνεργασία με τους μηχανικούς της VivoTek παρουσίασαν τις τάσεις στο χώρο των συστημάτων παρακολούθησης.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία 4ipnet, κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων για αξιόπιστη και ασφαλή διαχείριση της ασύρματης πρόσβασης (Wi-Fi Hotspot) και δικτύωσης σε χώρους με πολύπλοκες απαιτήσεις.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 14/06/2017 (09:30 – 13:30) παρουσίαση με τίτλο «VivoTek Security Day» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS.
Η VivoΤek, leader στο χώρο της επιτήρησης μέσω IP τεχνολογίας, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση δύο νέων γωνιακών Dome καμερών, κατάλληλων για εγκατάσταση σε χώρους κράτησης, φυλακές, ψυχιατρικές κλινικές και ιδρύματα. Πρόκειται για τις CD8371-HNVF2 και CD8371-HNTV, με την μεν πρώτη να διαθέτει σταθερό φακό και τη δεύτερη vari-focal. Και οι 2 έχουν ανάλυση 3-Megapixel, ενώ η απουσία άκρων περίδεσης εξαλείφει σημαντικά περιπτώσεις αυτοτραυματισμών και αυτοκτονιών.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει τη διάθεση των UPS LEXPOWER TIGRA Plus 1 - 10 kVA, στην ελληνική αγορά. Τα UPS LEXPOWER είναι τεχνολογίας ON-LINE διπλής μετατροπής, ημιτονικής εξόδου για τη προστασία των ευαίσθητων φορτίων από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.
Για την κορυφαία διοργάνωση στα ελληνικά εκθεσιακά χρονικά μιλούν τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες της 12ης διεθνούς έκθεσης για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης HORECA 2017, στην οποία συμμετείχε και φέτος η LEXIS Πληροφορική Α.Ε, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998.