Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει τη διάθεση των UPS LEXPOWER TIGRA Plus 1 - 10 kVA, στην ελληνική αγορά. Τα UPS LEXPOWER είναι τεχνολογίας ON-LINE διπλής μετατροπής, ημιτονικής εξόδου για τη προστασία των ευαίσθητων φορτίων από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.
Για την κορυφαία διοργάνωση στα ελληνικά εκθεσιακά χρονικά μιλούν τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες της 12ης διεθνούς έκθεσης για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης HORECA 2017, στην οποία συμμετείχε και φέτος η LEXIS Πληροφορική Α.Ε, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 10/02 έως και τη Δευτέρα 13/02
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2004, και η Fortinet, παρουσιάζουν το ασύρματο Firewall FortiWiFi 50E-2R.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2004, διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της τoν εξοπλισμό του τεστ αξιολόγησης απειλών FORTINET Cyber Threat Assessment, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσει το δίκτυο σας και να δώσει αποτελέσματα
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία 3ετούς επέκτασης Εγγύησης και άμεσης αντικατάστασης Vigor Plus ( http://bit.ly/2f4x33c )
Η Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ATCOM Technology Co., Ltd στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010, παρουσιάζει την πρώτη σειρά SIP WiFi τηλεφωνικών συσκευών στον κόσμο.
Η VivoTek, πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, ανακοίνωσε πρόσφατα πέντε νέα μοντέλα καμερών τεχνολογίας Η.265. Πρόκειται για τις κάμερες ΙΖ9361-ΕΗ, SD9161-H, SD9363-EHL, FE9182-H και FE9382-EHV που αξιοποιούν την τεχνολογία της VivoTek, Smart Stream II, μειώνοντας τη χρήση του bandwidth κατά 80% και προσφέροντας παράλληλα κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα VDSL2/ADSL2+ λύση της DrayTek, τη σειρά VigorNIC 132.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα σειρά super-fast Βroadbrand Dual WAN Security Firewall Routers της DrayTek, Vigor2952.