Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει το νέο 24-port Managed Gigabit PoE Switch, VigorSwitch P2121 κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της ΕΑΤΟΝ στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά της ΕΑΤΟΝ 9SX UPS, διάδοχο της ιδιαίτερα επιτυχημένης και γνωστής σειράς 9130 ισχύος από 700VA έως 6kVA που διατίθενται σε μορφές Tower και Rack.
H σειρά T της Hillstone Networks (www.hillstonenet.com) αποτελείται από έξυπνα firewalls νέας γενιάς της σειράς Τ (iNGFW – intelligent Next-Generation Firewalls). Η σειρά αποτελείται από νέα προϊόντα και προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας για την πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων αλλά και τις αυξημένες ανάγκες των ISPs.
Διαθέσιμες από τη LEXIS οι νέες 4Κ IP κάμερες, FD9391-EHTV, IB9391-EHT, IP9191-HP και IP9191-HT, με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις. Παρέχουν full HD ανάλυση 3840 x 2160 στα 30 fps και 1920 x 1080 στα 120 fps και είναι κατάλληλες για τοποθέτηση σε δρόμους, αποθήκες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, σας ανακοινώνει την άφιξη του νέου οικονομικού 8-θυρο Gigabit Ethernet VigorSwitch, G1080 κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία.
Οι σειρές DrayTek Vigor2862L & Vigor 2926L λειτουργούν όχι μόνο ως ασύρματα σημεία πρόσβασης για PC, NB ή κινητές συσκευές, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν και άλλα ασύρματα σήματα για τη σύνδεση WAN στο Internet!
H LEXIS προτείνει step-by-step λύση cloud για προστασία στη μεταφορά των δεδομένων σας μέσω δημιουργίας VPN μεταξύ DrayTek Vigor Router και Google Platform.
Τώρα με το Wireless Set Generator Ticket Set 2 (WTG2), η εναλλακτική λύση εκτύπωσης εισιτηρίων για Wi-Fi λογαριασμούς δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εκτυπώνει μέσω της mobile συσκευής του το εισιτήριό του! Το WTG2 συνδέεται με τους Gateway Controllers της σειράς WHG και τα ασύρματα Hotspot Gateways της σειράς HSG μέσω μιας ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης και χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της συσκευής SDS200W παράγονται εισιτήρια για πρόσβαση στο Wi-Fi.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει την άφιξη της νέας πλατφόρμας ασφάλειας δεδομένων επόμενης γενιάς της Hillstone Networks, X10800, ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των data center. Υποστηρίζει έως και 7 Tbps Firewall throughput και όλες τις υπηρεσίες ενός NGFW, προηγμένες δυνατότητες πρόληψης απειλών και multi-tenancy χαρακτηριστικά!
Η 4ipnet, ηγέτης στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων Wi-Fi και access management, ενισχύει την επιτυχημένη της σειρά WHG series με τα δύο νέα πανίσχυρα Secure WLAN Controllers, WHG713 και WHG803. Παρέχουν υπηρεσίες cloud-based management στα 4ipnet Αccess Points με δυνατότητα ταυτόχρονης υποστήριξης τοπικών και απομακρυσμένων δικτύων με σκοπό τη διαχείριση, την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση όλων των διαχειριζόμενων ασύρματων Access Points που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.