Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η DrayTek κερδίζει για άλλη μια φορά στα βραβεία του PC Pro Excellence. Σε μια τελετή που θα γίνει στο Λονδίνο στις 12 Οκτωβρίου 2017, ο αρχισυντάκτης του PC Pro, Tim Danton θα παραδώσει το τρόπαιο στη DrayTek ως νικητή του "Best Router Brand". Αυτή είναι η 8η φορά που η DrayTek κερδίζει αυτό το βραβείο!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην Εβδομάδα Εκδηλώσεων DrayTek που θα πραγματοποιηθεί 17 - 20 Οκτωβρίου 2017. Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα από εξειδικευμένο μηχανικό της DrayTek. Απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 11/10/2017 (14.00 – 16:40) εκδήλωση με τίτλο «Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας VivoTek».
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, παρουσιάζει το νέο λογισμικό απομακρυσμένης κεντρικής διαχείρισης της DrayTek, VigorACS 2.
LEXIS Πληροφορική - Ενημέρωση! Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
Αγαπητοί συνεργάτες, σας ενημερώνουμε οτι τη Δευτέρα 14/08/2017 η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων 4ipnet στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου NMS100 που έρχεται να δώσει λύση στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων όπως αλυσίδες υποκαταστημάτων, super markets, μεγάλα καταστήματα λιανικής κλπ., όπου το τμήμα ΙΤ πρέπει να διαχειρίζεται και να επιτηρεί πλήθος απομακρυσμένων controllers και access point.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/06/2017 το σεμινάριο «VivoTek Security Day», στη διάρκεια του οποίου η LEXIS Πληροφορική σε συνεργασία με τους μηχανικούς της VivoTek παρουσίασαν τις τάσεις στο χώρο των συστημάτων παρακολούθησης.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία 4ipnet, κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων για αξιόπιστη και ασφαλή διαχείριση της ασύρματης πρόσβασης (Wi-Fi Hotspot) και δικτύωσης σε χώρους με πολύπλοκες απαιτήσεις.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 14/06/2017 (09:30 – 13:30) παρουσίαση με τίτλο «VivoTek Security Day» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS.
Η VivoΤek, leader στο χώρο της επιτήρησης μέσω IP τεχνολογίας, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση δύο νέων γωνιακών Dome καμερών, κατάλληλων για εγκατάσταση σε χώρους κράτησης, φυλακές, ψυχιατρικές κλινικές και ιδρύματα. Πρόκειται για τις CD8371-HNVF2 και CD8371-HNTV, με την μεν πρώτη να διαθέτει σταθερό φακό και τη δεύτερη vari-focal. Και οι 2 έχουν ανάλυση 3-Megapixel, ενώ η απουσία άκρων περίδεσης εξαλείφει σημαντικά περιπτώσεις αυτοτραυματισμών και αυτοκτονιών.