Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner
RSS

Νέα

Τα νέα μοντέλα της σειράς Vigor 2762 από τη DrayTek κάνουν τη διαφορά με τη δυνατότητα διαχείρισης έως δύο Access Point λειτουργώντας ως controller!
A Special Tech Day: the DrayTek Training Day ! Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
H LEXIS Πληροφορική σε συνεργασία με τη DraytTek σας προσκαλεί στο event DrayTek Training Day σε Αθήνα (26/04 & 27/04) και Θεσσαλονίκη (24/04). Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες λύσεις Hospitality, ACS 2, basic και advanced παραμετροποίηση Routers και Access Points. Ολοκληρωμένη ενημέρωση και κατάρτιση από τους πιο έμπειρους τεχνικούς της Lexis και τον Regional Sales Manager, Ethan Tai της DrayTek.
Ειδικά σχεδιασμένες για δίκτυα SMB, η σειρά dual-WAN VDSL2/ADSL2+ router, Vigor2862, και η σειρά Dual-WAN VPN security router, Vigor2926, αποτελούνται από ενσύρματα και ασύρματα μοντέλα με ενσωματωμένο 2.4G WLAN (Vigor2862n/Vigor2926n) ή dual-band WLAN (Vigor2862ac/Vigor2926ac) με επιπλέον την υποστήριξη VoIP (Vigor2862Vac/Vigor2926Vac) μέσω 2 θυρών FXS. Τα μοντέλα «ac» και των δύο σειρών είναι πρωτοκόλλου 802.11ac Wave 2 και υποστηρίζουν 4x4 MIMO για γρήγορες και σταθερές συνδέσεις σε υπερφορτωμένα ασύρματα δίκτυα.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 09/02 έως και τη Δευτέρα 12/02. Η LEXIS Πληροφορική σας περιμένει στο περίπτερο D46 στο HALL 3 (τομέας "Future Hotel on the Web") για να σας ενημερώσει για τις ολοκληρωμένες λύσεις ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων, εστιατορίων, χώρων εστίασης και όχι μόνο!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο VigorSwitch P1280 (24-Port Gigabit Web Smart PoE Switch).
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ATCOM Technology Co., Ltd στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010, παρουσιάζει τις νέες συσκευές A16, A26, και CT series.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Hillstone Networks, Inc. με κύριο στόχο της την προστασία φυσικών και εικονικών δικτυών (virtual/cloud) σε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20/10/2017 η εβδομάδα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων DrayTek που διοργάνωσε η LEXIS Πληροφορική, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο. H εβδομάδα περιελάμβανε ενημερωτικές παρουσιάσεις στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης «DraySchool», που απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς τεχνικών τμημάτων και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Η DrayTek κερδίζει για άλλη μια φορά στα βραβεία του PC Pro Excellence. Σε μια τελετή που θα γίνει στο Λονδίνο στις 12 Οκτωβρίου 2017, ο αρχισυντάκτης του PC Pro, Tim Danton θα παραδώσει το τρόπαιο στη DrayTek ως νικητή του "Best Router Brand". Αυτή είναι η 8η φορά που η DrayTek κερδίζει αυτό το βραβείο!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. σας προσκαλεί στην Εβδομάδα Εκδηλώσεων DrayTek που θα πραγματοποιηθεί 17 - 20 Οκτωβρίου 2017. Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα από εξειδικευμένο μηχανικό της DrayTek. Απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής!