Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Τη διάθεση ενός νέου, εκπληκτικού προϊόντος ασύρματης επικοινωνίας, ανακοίνωσε πρόσφατα η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Πρόκειται για το FlightLite 100 Fast Ethernet Bridge του οίκου LightPointe Γερμανίας (www.lightpointe.com) που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.
Τη διάθεση ενός νέου προϊόντος Video Conference, με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και εκπληκτικές δυνατότητες αναβάθμισης, ανακοίνωσε πρόσφατα η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Πρόκειται για το Vega® Star Silver-E του οίκου Aethra (www.aethra.com) που αντιπροσωπεύει η LEXIS στην Ελλάδα.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα η διαδικασία συγχώνευσης των εταιρειών Juniper Networks (www.juniper.net), πρωτοπόρο εταιρεία στη σχεδίαση και κατασκευή δρομολογητών (routers) υψηλών προδιαγραφών, και Netscreen Technologies κορυφαία εταιρεία με απόλυτη εξειδίκευση σε λύσεις Firewall, Intrusion Detection & Prevention, VPN και συστήματα Traffic Shaping.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της Powerware (www.powerware.com) στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση μίας νέας σειράς On-Line, Double Conversion UPS.
Νέες και σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Powerware (www.powerware.com) σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που δημοσίευσε η Frost & Sallivan, κορυφαία εταιρεία στατιστικών μελετών στο χώρο της πληροφορικής.
Την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των UPS επέλεξε το ΙΚΑ για την υποστήριξη του νέου Αξονικού Τομογράφου Siemens Somaton στο ΚΑΤ.