Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, σας ανακοινώνει την άφιξη του νέου οικονομικού 8-θυρο Gigabit Ethernet VigorSwitch, G1080 κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία.
Οι σειρές DrayTek Vigor2862L & Vigor 2926L λειτουργούν όχι μόνο ως ασύρματα σημεία πρόσβασης για PC, NB ή κινητές συσκευές, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν και άλλα ασύρματα σήματα για τη σύνδεση WAN στο Internet!
H LEXIS προτείνει step-by-step λύση cloud για προστασία στη μεταφορά των δεδομένων σας μέσω δημιουργίας VPN μεταξύ DrayTek Vigor Router και Google Platform.
Τώρα με το Wireless Set Generator Ticket Set 2 (WTG2), η εναλλακτική λύση εκτύπωσης εισιτηρίων για Wi-Fi λογαριασμούς δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εκτυπώνει μέσω της mobile συσκευής του το εισιτήριό του! Το WTG2 συνδέεται με τους Gateway Controllers της σειράς WHG και τα ασύρματα Hotspot Gateways της σειράς HSG μέσω μιας ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης και χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της συσκευής SDS200W παράγονται εισιτήρια για πρόσβαση στο Wi-Fi.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει την άφιξη της νέας πλατφόρμας ασφάλειας δεδομένων επόμενης γενιάς της Hillstone Networks, X10800, ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των data center. Υποστηρίζει έως και 7 Tbps Firewall throughput και όλες τις υπηρεσίες ενός NGFW, προηγμένες δυνατότητες πρόληψης απειλών και multi-tenancy χαρακτηριστικά!
Η 4ipnet, ηγέτης στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων Wi-Fi και access management, ενισχύει την επιτυχημένη της σειρά WHG series με τα δύο νέα πανίσχυρα Secure WLAN Controllers, WHG713 και WHG803. Παρέχουν υπηρεσίες cloud-based management στα 4ipnet Αccess Points με δυνατότητα ταυτόχρονης υποστήριξης τοπικών και απομακρυσμένων δικτύων με σκοπό τη διαχείριση, την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση όλων των διαχειριζόμενων ασύρματων Access Points που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Διαθέσιμη από τη LEXIS η νέα κάμερα εξωτερικού χώρου της VivoTek, IB9365-HT, τεχνολογίας Η.265 με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις με αισθητήρα full HD και λειτουργίες SNV ΙΙ και WDR Pro ΙΙ για δύσκολες χαμηλές συνθήκες φωτισμού και υψηλής αντίθεσης.
Τα μοντέλα Vigor2862ac και AP 902 της DrayTek εμπιστεύτηκε το 64ο Rally Acropolis για την κάλυψη ασύρματης δικτύωσης στο event!
Μια νέα σειρά καμερών τεχνολογίας Η.265 της VivoTek με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις είναι πλέον διαθέσιμη από τη LEXIS. H σειρά αποτελείται από τα μοντέλα FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV, IB9365-EHT και IB9365-HT, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο anti-intrusion software της Trend Micro με δυνατότητα ανίχνευσης και αυτόματης αποτροπής τυχόν επιθέσεων και αποκλεισμού ύποπτων γεγονότων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.
Το νέο μοντέλο MS9390-HV ήρθε για να εμπλουτίσει τη δημοφιλή σειρά πανοραμικών καμερών της VivoTek. Η κάμερα διαθέτει 2 ευρυγώνιους φακούς, λειτουργία electronic image stitching και υψηλής ανάλυσης αισθητήρες 8-megapixel για θέαση 180ο.