Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner
RSS

Νέα

Πιστοποιητικό Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 (Model for quality assurance in Design, Development, Production, Installation and Servicing) χορηγήθηκε πρόσφατα στη LEXIS Πληροφορική Α.Ε. από το φορέα πιστοποίησης EQA (European Quality Assurance) έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία αναβάθμισης από το πρότυπο 9001:2008.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 08/02 έως και τη Δευτέρα 11/02.
Cloud Protection και Security Management από τη Hillstone! Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
H Hillstone Networks (www.hillstonenet.com) με τις λύσεις CloudEdge και CloudHive κάνει μετάβαση σε private, public ή hybrid cloud υποδομή, προσφέροντας ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες των σύγχρονων εταιρειών μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης των πληροφοριακών συστημάτων.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει το νέο παρουσιάζει το VigorAP 920RPD, το νέο μοντέλο της σειράς εξωτερικού χώρου Access Point της DrayTek και εξέλιξη του δημοφιλούς VigorAP 920R.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει το νέο 24-port Managed Gigabit PoE Switch, VigorSwitch P2121 κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της ΕΑΤΟΝ στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά της ΕΑΤΟΝ 9SX UPS, διάδοχο της ιδιαίτερα επιτυχημένης και γνωστής σειράς 9130 ισχύος από 700VA έως 6kVA που διατίθενται σε μορφές Tower και Rack.
H σειρά T της Hillstone Networks (www.hillstonenet.com) αποτελείται από έξυπνα firewalls νέας γενιάς της σειράς Τ (iNGFW – intelligent Next-Generation Firewalls). Η σειρά αποτελείται από νέα προϊόντα και προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας για την πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων αλλά και τις αυξημένες ανάγκες των ISPs.
Διαθέσιμες από τη LEXIS οι νέες 4Κ IP κάμερες, FD9391-EHTV, IB9391-EHT, IP9191-HP και IP9191-HT, με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις. Παρέχουν full HD ανάλυση 3840 x 2160 στα 30 fps και 1920 x 1080 στα 120 fps και είναι κατάλληλες για τοποθέτηση σε δρόμους, αποθήκες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, σας ανακοινώνει την άφιξη του νέου οικονομικού 8-θυρο Gigabit Ethernet VigorSwitch, G1080 κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία.
Οι σειρές DrayTek Vigor2862L & Vigor 2926L λειτουργούν όχι μόνο ως ασύρματα σημεία πρόσβασης για PC, NB ή κινητές συσκευές, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν και άλλα ασύρματα σήματα για τη σύνδεση WAN στο Internet!