Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νέα

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση των νέων Layer 2+ managed 8-portswitch, VigorSwitchG2100 και VigorSwitchP2100, κατάλληλα για εφαρμογές smarthome και δίκτυα SMB.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα εξωτερικού χώρου IP κάμερα CC9380-HV για πανοραμική θέαση 180ο, χωρίς τυφλά σημεία!
HLEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει την εξωτερικού χώρου fixed dome IP κάμερα FD9360-H με ενσωματωμένο Cybersecurity anti-intrusion software της TrendMicro!
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο,παρουσιάζει τη νέα σειρά Single-WAN Gigabit broadband Router, Vigor2135, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες συνδεσιμότητας των οικιακών χρηστών και των μικρών επιχειρήσεων, μέσα από υψηλές ταχύτητες!
Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα σειρά Next-Generation Firewall, Hillstone A-series, με προηγμένες τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες για υψηλά επίπεδα προστασίας.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το νέο Dual WAN 2.5G Security Router Vigor2962, ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των SMBs για πολλαπλά ταυτόχρονα VPN!
Μια ακόμα εγκατάσταση access control με έλεγχο θερμομέτρησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Πιο συγκεκριμένα, η LEXIS προμήθευσε και εγκατέστησε το σύστημα ελέγχου πρόσβασης KSCA120-ANW-TFC της KEDACOM στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Α.Ε. Λαυρίου-Κερατέας. Εν όψει των αυξημένων και απαιτητικών αναγκών για έλεγχο στην είσοδο για την αποφυγή κρουσμάτων κορωνοϊού, η ΔΕΗ Α.Ε. εμπιστεύτηκε τη λύση της LEXIS, έπειτα από εντατικές δοκιμές στην κεντρική είσοδο της Υπηρεσίας.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr),επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων παρακολούθησης iNSIGHT, κατάλληλα σχεδιασμένη για πολλαπλές ανάγκες ασφαλείας διαφορετικών εφαρμογών. Η νέα σειρά προϊόντων iNSIGHT διαθέτει προδιαγραφές σύμφωνες με το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό στον τομέα της βιντεοεπιτήρησης, OSSA (OpenSecurity & SafetyAlliance), ο οποίος μέσα από τη συνεργασία κορυφαίων κατασκευαστών του κλάδου έχει δημιουργήσει μια κοινή τυποποιημένη πλατφόρμα αποσκοπώντας στην παροχή λύσεων ασφαλείας που είναι προσιτές σε όλους.
Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003, παρουσιάζει το νέο Smart Touch τερματικό SKY D510i για σταθερή και απρόσκοπτη τηλεδιάσκεψη πολλαπλών σημείων.
H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει τη συνεργασία των προηγμένων τεχνολογιών αναγνώρισης προσώπου του κορυφαίου οίκου CyberLink Corp. με τις λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης της VIVOTEK. Πιο συγκεκριμένα, η VIVOTEK υιοθετεί το software αναγνώρισης προσώπου FaceMe® της CyberLink μέσα στο λογισμικό κεντρικής διαχείρισης VAST 2, παρέχοντας στους χρήστες την προβολή και εύκολη διαχείριση των αποτελεσμάτων αναγνώρισης προσώπου για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ασφαλείας.