Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ !

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., μυημένη στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες για τηλεργασία ειδικά αυτή τη περίοδο της πανδημίας, παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Εδώ και 33 χρόνια από την ίδρυσή της, η LEXIS (www.lexis.gr) διευκολύνει το δίκτυο συνεργατών της για τηλεργασία με εναλλακτικούς αξιόπιστους τρόπους τηλεπικοινωνιακών συστημάτων. Προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης, προμήθειας, εγκατάστασης και υποστήριξης εξοπλισμού Wi-Fi, με περισσότερες από 15.000 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα που αφορούν έργα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, η LEXIS ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DrayTek (www.draytek.com) σε Ελλάδα και Κύπρο, παγκοσμίως γνωστή και βραβευμένη για την ποιότητα και τεχνολογική αρτιότητα των προϊόντων της αποτελεί τον πιο αξιόπιστο κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών προϊόντων για SOHO και SMB που ικανοποιούν ή ακόμα και ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Η DrayTek διαθέτει routers με εξειδίκευση και δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και διαχείρισης έως 500 VPN, ενσωματωμένες δυνατότητες Wireless, 4G connectivity & back-up, VoIP, load-balancing & fail-over. Στην γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνεται πλήρης σειρά Access Point και Switch, όλα διαχειρίσιμα δωρεάν μέσα από τους routers και την πλατφόρμα VigorConnect.

Επιπλέον, η LEXIS ως μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και διαχείρισης συστημάτων παρακολούθησης με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, παρέχει προηγμένες λύσεις Artificial Intelligence IP παρακολούθησης καισυστημάτων τηλεδιάσκεψης (VideoConference) της KEDACOM συμπεριλαμβανομένων: πλατφόρμα CMS, NVR και IP κάμερες υψηλής ευκρίνειας με τα πλέον εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά για την αναγνώριση προσώπων, μέτρηση θερμοκρασίας ανθρωπίνου σώματος, τηλεκπαίδευση, καταμέτρηση ατόμων, καταγραφή και αναγνώριση πινακίδων οχημάτων.

Με αίσθημα ευθύνης, η LEXIS παρέχει αξιόπιστες λύσεις δικτύωσης με συνέπεια και επαγγελματισμό, παραμένοντας δίπλα στους συνεργάτες της στην πρωτοφανή κρίση, ανοίγοντας δρόμους για το μέλλον. Το εξειδικευμένο και πεπειραμένο προσωπικό της δηλώνει έτοιμο να προτείνει και να υποστηρίξει κάθε νέα πρόκληση για συνεργασία.

Αφήστε το σχόλιό σας