Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

H LEXIS παρουσιάζει τη νέα σειρά καμερών της VivoTek με έμφαση στο Cyber Security!

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει τη νέα σειρά καμερών τεχνολογίας Η.265 της VivoTek με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις. H σειρά αποτελείται από τα μοντέλα FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV, IB9365-EHT και IB9365-HT, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο anti-intrusion software της Trend Micro με δυνατότητα ανίχνευσης και αυτόματης αποτροπής τυχόν επιθέσεων και αποκλεισμού ύποπτων γεγονότων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

Η VivoTek αποτελεί τη μοναδική εταιρία παγκοσμίως που διαθέτει κάμερες με ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις σε τρία επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο εμποδίζει την επίμονη προσπάθεια εισαγωγής κωδικού πρόσβασης από κάποιον χρήστη και μπλοκάρει τη διεύθυνση IP από όπου προέρχονται οι επιθέσεις (Block Brute Force Attacks). Το δεύτερο επίπεδο απομονώνει και εμποδίζει οποιαδήποτε αντικανονική κίνηση ή χρήση γίνεται στην κάμερα, ενώ παράλληλα αποτρέπει νέες επισφαλείς και ύποπτες συνδέσεις χωρίς να επηρεάζεται η σωστή λειτουργία της κάμερας (Intrusion Detection and Prevention). Το τρίτο επίπεδο, Instant Damage Control, παρέχει άμεση αποκατάσταση σε περίπτωση ζημιάς και αποτρέπει τη μεταφορά τυχόν βλαβών στις υπόλοιπες κάμερες του δικτύου. Παράλληλα, ενημερώνεται η βάση δεδομένων της TrendMicro, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει το λογισμικό των καμερών με το τελευταίο επίπεδο ασφάλειας.

 

Η νέα σειρά καμερών της VivoTek έρχεται να ενσωματωθεί στις λύσεις Security που για πάνω από 14 χρόνια προσφέρει η LEXIS στην ελληνική αγορά. 

 

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VivoTek στην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του CyberSecurity και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.