Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

Συστήματα μέτρησης θερμοκρασίας σώματος από τη LEXIS και την KEDACOM!

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003,  παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων μέτρησης θερμοκρασίας σώματος για υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ειδικά σχεδιασμένα για τον έλεγχο πρόσβασης σε κτίρια νοσοκομεία, αεροδρόμια, γραφεία, αποθήκες και ξενοδοχεία κ.ά. 

Στη σειρά συστημάτων μέτρησης θερμοκρασίας περιλαμβάνονται τρία αυτόνομα μοντέλα για διαφορετικές εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα, το access control KSCA120-ANW-TFC συνδυάζει την αναγνώριση προσώπου με τη μέτρηση θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος και τον έλεγχο απομακρυσμένης πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή. Διαθέτει αναγνώστη καρτών, βιβλιοθήκη δεδομένων έως 20.000 προσώπων και 100.000 καρτών, Face snapshot, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, δεδομένα θερμοκρασίας, καταγραφή και αποθήκευση ημερομηνίας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και με ισχυρό αλγόριθμο Deep Learning, είναι σε θέση να  προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια σε όλα τα σενάρια, από βασική ταυτοποίηση για έλεγχο εισόδου έως και προηγμένη διαχείριση πρόσβασης.

Το ολοκληρωμένο σύστημα KEDACOM KFY2020-T400-HT προσφέρει αναγνώριση θερμοκρασίας έως και 16 ατόμων ταυτοχρόνως σε απόσταση έως  10 μέτρων. Διαθέτει κάμερα διπλού φάσματος και blackbox ώστε να μην υπάρχουν εξωγενείς παρεμβολές, εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια στη μέτρηση της θερμοκρασίας.

Τέλος, η φορητή συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και ανίχνευσης πυρετού, KEDACOM KFY2020-T200-HT, έχει μορφή scanner και διαθέτει κάμερα διπλού φάσματος για μέτρηση σε απόσταση έως και 5 μέτρα. Διαθέτει οθόνη αφής 3.5’’ και η τροφοδοσία της γίνεται μέσω DC 12V ή μπαταρίας με αυτονομία έως και 8 ωρών.   

Η KEDACOM, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχέως αναπτυσσόμενους κατασκευαστές παγκοσμίως, παρέχοντας προηγμένες λύσεις Artificial Intelligence IP παρακολούθησης. Η LEXIS Πληροφορική είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της KEDACOM στην Ελλάδα. Με εμπειρία άνω των 15 χρόνων στον τομέα των συστημάτων απομακρυσμένης παρακολούθησης, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί μας είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να υλοποιούν την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Αφήστε το σχόλιό σας