Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

EATON 9SXUPS: Η μοντέρνα «τάση» προστασίας για υποδομές και εφαρμογές!

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr),αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ΕΑΤΟΝ (www.eaton.com) στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά της ΕΑΤΟΝ 9SX UPS, διάδοχο της ιδιαίτερα επιτυχημένης και γνωστής σειράς 9130.

Τα νέα μοντέλα UPSτης EATON είναι ισχύος από 700VA έως 6kVA και διατίθενται σε μορφές Tower και Rack. Η EATON παραμένει πιστή στη σχέση τιμής-απόδοσης, εξασφαλίζοντας στους χρήστες υψηλή προστασία στον εξοπλισμό τους. Όλα τα UPS της σειράς 9SX είναι διπλής μετατροπής, με συντελεστή ισχύος 0,9 ειδικά σχεδιασμένα με δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης bypassmode σε περίπτωση υπερφόρτωσης ή βλάβης του UPS. Τα συγκεκριμένα UPS είναι κατάλληλα για πλήθος δικτυακών και βιομηχανικών εφαρμογών καθώς και για τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, για ιατρικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς έρχονται να αναβαθμίσουν τις λειτουργίες της προκατόχου 9130, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και προστασία από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου. Η νέα ενσωματωμένη LCD οθόνη παρέχει προγραμματισμένη απενεργοποίηση του UPS μετά από διακοπή, χρόνο αυτονομίας και απόδοση (%) με το υπάρχον φορτίο, καταμέτρηση της ενεργειακής κατανάλωσης σε kWh, προτεινόμενη ημερομηνία αντικατάστασης των μπαταριών κ.ά.

Όταν συνεργάζονται με το λογισμικό Intelligent Power Manager μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη στους χρήστες. Μία εξ’ αυτών είναι η παρακολούθηση και η διαχείριση των UPS μέσα από εικονικές πλατφόρμες διαχείρισης όπως VMware, vCenter και Microsoft HyperV. Επίσης, με τη χρήση του λογισμικού οι επαγγελματίες τεχνολογιών πληροφορικής μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργούν κανόνες όπως αυτόματη ή/και ελεγχόμενη επανάκτηση λειτουργίας μετά από καταστροφές, ελεγχόμενη απενεργοποίηση, αυτόματη αφαίρεση φορτίου για μεγαλύτερη αυτονομία και ολοκληρωμένη διαχείριση μέσω cloud.

H LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της EATON στην Ελλάδα με πιστοποιημένους μηχανικούς σε όλες τις σειρές της EATON. Με άνω των 30 ετών εμπορεία και τεχνογνωσία στον τομέα των UPS και με πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, η LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάζει, να εγκαθιστά και να υποστηρίζει συστήματα UPS για την προστασία του ευαίσθητου εξοπλισμού από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.

Η EATON είναι παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα προστασίας και διασφάλισης ισχύος για κάθε περιβάλλον αυξημένης επικινδυνότητας διαθέτοντας UPS από 300VA έως 4,500kVA. Απασχολεί 96.000 εργαζόμενους με δίκτυο διανομής σε πάνω από 175 χώρες και με ετήσιο τζίρο $20,4δισ. (στοιχεία του 2017).

Αφήστε το σχόλιό σας