Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

DrayTek Vigor2765Vac: ήρθε για να απογειώσει τη σειρά VDSL2 router με υποστήριξη 35b Super Vectoring!

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την προσθήκη του VoIP μοντέλου Vigor2765Vac στην επιτυχημένη σειρά 35b Super Vectoring VDSL2 modem/router, Vigor2765.

To μοντέλο Vigor2765Vac της DrayTek διαθέτει 2 θύρες FXS(RJ-11) και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω αποσπώμενων κεραιών 2x2 MIMO πρωτοκόλου 802.11ac Wave 2 για την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών χρηστών. Στο hardware interface περιλαμβάνονται επίσης 1 θύρα WAN, 2 θύρες LAN με την 4η να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως WAN 2, 2 θύρες USB και κουμπί για WPS και factory reset.  

Στις προηγμένες δυνατότητες των μοντέλων της σειράς Vigor2765 περιλαμβάνεται η δημιουργία έως 2 VPN, το SPI firewall και η υποστήριξη bandwidth management και QoS, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο bandwidth στις κρίσιμες εφαρμογές ακόμα κι όταν το δικτυακό traffic είναι μεγάλο. Επίσης, μπορούν να διαχειριστούν έως δύο accesspoint της DrayTek, λειτουργώντας ως controller, ενώ οι router είναι διαχειρίσιμοι μέσα από το πρόγραμμα κεντρικής διαχείρισης τη DrayTek VigorACS 2.

Όλη η σειρά Vigor2765 είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Αφήστε το σχόλιό σας