Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

Το μικρό αλλά θαυματουργό VigorSwitch G1080 της DrayTek είναι εδώ!

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το νέο οικονομικό 8-θυρο Gigabit Ethernet VigorSwitch, G1080 κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία. 

Παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας VLANs για εύκολο σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής του δικτύου, ενώ με επιπλέον το χαρακτηριστικό Storm Control, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές εργασιακό δίκτυο. Επιπλέον, το VigorSwitch G1080 υποστηρίζει QoS για εύκολη διαχείριση της ταχύτητας του δικτύου (bandwidth control), αλλά και άθροισμα συνδέσεων κατά LACP (Link Aggregation Control Protocol) επιτρέποντας τόσο τη δημιουργία ενός γκρουπ με 2 θύρες (θύρες 7 και 8) όσο και τη σύνδεσή του με άλλα switch ή servers για υψηλότερες ταχύτητες και πλήθος συνδέσεων.

Το DrayTek VigorSwitch G1080 είναι συμβατό με το πρωτόκολλο IEEE 802.3az (Energy-Efficient Ethernet) το οποίο επιτρέπει στο switch να αλλάζει δυναμικά την παροχή ισχύος ανά θύρα ανάλογα με τη δραστηριότητα της συσκευής που είναι συνδεδεμένη και το μήκος του καλωδίου. Έτσι, πέρα από τη δημιουργία ενός πιο eco-friendly δικτύου, βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το μικρό του μέγεθος - μόλις 85 χιλιοστά πλάτος και 154 χιλιοστά μήκος - και η ικανότητα του να τροφοδοτείται από μια θύρα USB, το καθιστούν ιδανικό για τοποθέτηση σε περιορισμένο χώρο, όπως πάνω σε έναν Η/Υ.

Αφήστε το σχόλιό σας