Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ευκαιρίες Καριέρας

CareerText

Η σύγχρονη οργάνωση και οι υποδειγματικές εργασιακές σχέσεις εξασφαλίζουν το κατάλληλο περιβάλλον για τη καλλιέργεια της δημιουργικότητας σε μία επιχείρηση. Η LEXIS προσφέρει στους συνεργάτες της άριστες προοπτικές εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας καθώς και τη δυνατότητα να διατηρούν την υψηλή εξειδίκευσή τους και να παραμένουν στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων μέσα από ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

H LEXIS αναζητά:

Για τις κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα:

  • Μηχανικό Πωλήσεων (Κωδ. Θέσης: SALES 01/2019) με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού - Μηχανικού Η/Υ - Πληροφορικής και άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Proficiency) με πάνω από 2 χρόνια προϋπηρεσία στο σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, άριστη χρήση Η/Υ και προγραμμάτων MS Office, εμπειρία στη χρήση CRM/ERP, με σκοπό το σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Ικανότητα επικοινωνίας και διαχείρισης χρόνου σε συνθήκες πίεσης. Προσφέρουμε ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Sales Engineer - ΑΘΗΝΑ

 

Για το υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη:

  • Μηχανικό Πωλήσεων (Κωδ. Θέσης: SALES THES01/2019) με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού - Μηχανικού Η/Υ - Πληροφορικής και άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Proficiency) με πάνω από 2 χρόνια προϋπηρεσία στο σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, άριστη χρήση Η/Υ και προγραμμάτων MS Office, εμπειρία στη χρήση CRM/ERP, με σκοπό το σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Ικανότητα επικοινωνίας και διαχείρισης χρόνου σε συνθήκες πίεσης. Προσφέρουμε ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

                               ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

                           Sales Engineer - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω, επισυνάψτε το βιογραφικό σας μαζί με την συνοδευτική σας επιστολή και πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ". 

*
*
*
*
*
*