Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

Ευκαιρίες Καριέρας

CareerText

Η σύγχρονη οργάνωση και οι υποδειγματικές εργασιακές σχέσεις εξασφαλίζουν το κατάλληλο περιβάλλον για τη καλλιέργεια της δημιουργικότητας σε μία επιχείρηση. Η LEXIS προσφέρει στους συνεργάτες της άριστες προοπτικές εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας καθώς και τη δυνατότητα να διατηρούν την υψηλή εξειδίκευσή τους και να παραμένουν στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων μέσα από ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

H LEXIS αναζητά:

Για τις κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα:

  • Μηχανικό Πωλήσεων (Κωδ. Θέσης: SALES 02/2019) με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού - Μηχανικού Η/Υ - Πληροφορικής και άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Proficiency) με πάνω από 2 χρόνια προϋπηρεσία στο σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, άριστη χρήση Η/Υ και προγραμμάτων MS Office, εμπειρία στη χρήση CRM/ERP, με σκοπό το σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Sales Engineer - ΑΘΗΝΑ

  • System & Network Support Engineer (Κωδ. Θέσης: DC 06/2019) με πτυχίο Ανώτατης Σχολής σχετική με τον κλάδο και άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Proficiency) με πάνω από 2 χρόνια προϋπηρεσία στην τεχνική υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων στους τομείς: LAN / WAN / Internet Services Administration, Routing, Switching, VPN, Wi-Fi, VoIP telephony, Network security, καθώς και σε συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθηση μέσω IP δικτύου (Κάμερες & Analytics).

 

                               ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

                       System & Network Support Engineer

 

  • Information Security Engineer (Κωδ. Θέσης: ISEN 01/2020) με πτυχίο Ανώτατης Σχολής με κατεύθυνση στα Δίκτυα και εξειδίκευση στο Network Security και άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Proficiency) με πάνω από 2 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και να διαθέτει πιστοποίηση σε μια από τις εταιρίες Cyber Security του χώρου.

  

                               ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

                            Information Security Engineer

                                  

 Για το υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη:

  • Μηχανικό Πωλήσεων (Κωδ. Θέσης: SALES THES01/2019) με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού - Μηχανικού Η/Υ - Πληροφορικής και άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Proficiency) με πάνω από 2 χρόνια προϋπηρεσία στο σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, άριστη χρήση Η/Υ και προγραμμάτων MS Office, εμπειρία στη χρήση CRM/ERP, με σκοπό το σχεδιασμό και την πώληση τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών.

                               ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

                           Sales Engineer - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω, επισυνάψτε το βιογραφικό σας μαζί με την συνοδευτική σας επιστολή και πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ". 

*
*
*
*
*
*