Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

H νέα σειρά Vigor2762 της DrayTek άμεσα διαθέσιμη από τη LEXIS!

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Vigor2762.

Η νέα σειρά VDSL2/ADSL2+ router, Vigor2762, διαθέτει μία RJ-11 WAN θύρα, τέσσερις Gigabit Ethernet LAN θύρες εκ των οποίων η μία έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης σε WAN, καθώς και δύο θύρες USB για σύνδεση μέσω 3G/4G. Yποστηρίζει δύο κανάλια VPN και πρωτόκολλα PPTP, IPsec, L2TPoverIPSEC, SSL. Επιπλέον, η νέα σειρά διαθέτει μοντέλα με ενσωματωμένο 2.4GWLAN (Vigor2762n) ή dual-bandWLAN (Vigor2762ac), ενώ υποστηρίζει VoIP (Vigor2762Vac) μέσω των δύο θυρών FXS.

Η σειρά διαθέτει ενσωματωμένο firewall και υπηρεσία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητου περιεχομένου WCF, η οποία παρέχεται δωρεάν για 30 ημέρες. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έως και δύο Subnets και να διαχειριστεί έως και δύο Access Points μέσω του web interface του router και της δωρεάν προσφερόμενης υπηρεσίας DrayDDns. Επίσης, τα μοντέλα της σειράς Vigor2762 λειτουργούν ως Hotspot για User Authentication μέσω Facebook/Google account ή με χρήση κωδικού PIN.

Τα μοντέλα της σειράς Vigor2762 είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.