Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
banner

Η νέα πανοραμική κάμερα της VivoTek, MS9390-HV, ήρθε και είναι διαθέσιμη από τη LEXIS!

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Το νέο μοντέλο MS9390-HV ήρθε για να εμπλουτίσει τη δημοφιλή σειρά πανοραμικών καμερών της VivoTek.

Η κάμερα διαθέτει 2 ευρυγώνιους φακούς, λειτουργία electronic image stitching και υψηλής ανάλυσης αισθητήρες 8-megapixel για θέαση 180ο. Χάρη στη μοναδική σχεδίαση του διπλού αισθητήρα, η κάμερα μπορεί να συλλάβει μεγαλύτερο πεδίο θέασης σε κάθετο άξονα συλλαμβάνοντας στοιχεία ακόμα και κάτω από το σημείο που είναι εγκατεστημένη.

Στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται οι ενσωματωμένοι προβολείς IR180ο εμβέλειας 20 μέτρων, η λειτουργία WDR Pro, το ενσωματωμένο μικρόφωνο εμβέλειας 5 μέτρων, οι λειτουργίες SNV και 3D Noise Reduction, το αποσπώμενο φίλτρο IR-cut και η υποδοχή για κάρτας MicroSD/SDHC/SDXC για τοπική αποθήκευση. Το περίβλημά της είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα IP66 και ΙΚ10, επιτρέποντάς της να αντέχει το νερό, τη σκόνη και τους βανδαλισμούς.

Τέλος, χάρη στις τεχνολογίες συμπίεσης εικόνας Η.265 και το Smart Stream III, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομούν μεγάλο χώρο στην αποθήκευση αλλά και τη χρήση bandwidth, χωρίς να επηρεάζεται η υψηλής ανάλυσης καταγραφή.

 

Αντιπρόσωπος της VivoTek στην Ελλάδα από το 2004 είναι η LEXIS.

Για περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα MS9390-HV, καθώς και για την πλήρη γκάμα των προϊόντων της VivoTek, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της LEXIS:

sales@lexis.gr, Αθήνα: 210-6777007, Θεσσαλονίκη: 2310-329350-1