Εταιρεία Υπηρεσίες Τεχνική Υποστήριξη Προϊόντα Νέα
 
30/12/2016 - LEXIS Πληροφορική – Προστατέψτε το δίκτυο της επιχείρησης σας με το ασύρματο Firewall FortiWiFi 50E-2R της Fortinet

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2004, και η Fortinet, παρουσιάζουν το ασύρματο Firewall FortiWiFi 50E-2R. Προστατέψτε σήμερα το δίκτυο της επιχείρηση σας για 3 χρόνια πληρώνοντας μόνο το πρώτο χρόνο, με την καλύτερη συσκευή Unified Threat Management Firewall της αγοράς, σύμφωνα με το Gartner Magic Guardant Report του 2016.

 

14/12/2016 - FORTINET Cyber Threat Assessment – Μάθε τι συμβαίνει με την ασφάλεια του δικτύου σου εύκολα και γρήγορα από τη LEXIS Πληροφορική!

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2004, διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της τoν εξοπλισμό του τεστ αξιολόγησης απειλών FORTINET Cyber Threat Assessment, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσει το δίκτυο σας.

 

30/11/2016 - Vigor Plus – Νέα πακέτα επέκτασης Εγγύησης DrayTek από τη LEXIS Πληροφορική

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία 3ετούς επέκτασης Εγγύησης και άμεσης αντικατάστασης Vigor Plus.