Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ευκαιρίες Καριέρας

CareerText

Η σύγχρονη οργάνωση και οι υποδειγματικές εργασιακές σχέσεις εξασφαλίζουν το κατάλληλο περιβάλλον για τη καλλιέργεια της δημιουργικότητας σε μία επιχείρηση. Η LEXIS προσφέρει στους συνεργάτες της άριστες προοπτικές εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας καθώς και τη δυνατότητα να διατηρούν την υψηλή εξειδίκευσή τους και να παραμένουν στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων μέσα από ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

H LEXIS αναζητά:

  • Ηλεκτρολόγους/Ηλεκτρονικούς (Κωδ. Θέσης: ULX) για επάνδρωση του τμήματος Εγκαταστάσεων και Τεχνικής Υποστήριξης UPS.Προσόντα: Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, πολύ καλά Αγγλικά, 2ετής προϋπηρεσία σε εγκαταστάσεις UPS (3Φ και 1Φ), δίπλωμα μηχανής/αυτοκινήτου. Προσφέρουμε άνετο περιβάλλον, συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και αμοιβή+bonus αναλόγως προσόντων.
  • Πωλητές (Κωδ. Θέσης: SLX) με άριστη γνώση της αγοράς UPS/Τηλεπικοινωνιών και ανάλογες σπουδές ΑΕΙ/ΤΕΙ, ικανότητα επικοινωνίας, δημιουργίας νέας πελατείας και επίτευξης στόχων, πολύ καλά Αγγλικά, 3ετής εμπειρία επιθυμητή. Προσφέρουμε ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Sales Engineer

 UPS Engineer

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω, επισυνάψτε το βιογραφικό σας μαζί με την συνοδευτική σας επιστολή και πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ". 

*
*
*
*
*
*